به گزارش حلقه وصل، باقر سروش درباره این مستند تلویزیونی گفت: سوژه این مستند معلم یک مدرسه کار و دانش است، ما با توجه به تحقیقاتی که داشتیم، ایراداتی به روال آموزشی شاخه کارودانش در مقطع دبیرستان میدیدیم و سعی کردیم از طریق پرتره یک معلم که فینفسه معلم جذابی در حوزه آموزش است، به این مسئله ورود کنیم.
وی افزود: این مستند در بیجار استان کردستان تصویربرداری شده و میکوشد علاوه بر نقد نظام آموزشی از طریق معرفی یک پرتره خلاق، پیشنهاداتی هم برای اصلاح وضعیت ارائه کند.
این کارگردان درباره انتخاب سوژه این مستند نیز گفت: جعفر(معلم کارودانش) مجسمهسازی خلاق است و آثارش را دیده بودم، همین اتفاق باب آشناییمان را باز کرد، از طرفی من مدتها معلم کار و دانش بودم و با ضعفهای این حوزه آشنایی دارم، از زمانی که بین ما گفتوگوی مشترکی ایجاد شد، برای ساختن این مستند بیشتر ترتیب شدم.
سروش تصریح کرد: «قوس الکتریکی» فقط نظام آموزشی را به چالش نمیکشد بلکه معلمی را معرفی میکند که برای اصلاح نظام آموزشی پیشقدم شده و شیوههای مؤثر و کاربردی برای معلمها و نظام آموزشی ارائه میکند.
فصل دوم جشنواره تلویزیونی مستند از 17 تیر در شبکه مستند آغازشده و در این فصل 42 اثر در سه بخش فیلمهای بلند، نیمه بلند و کوتاه با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
داوری بخش مردمی این جشنواره از طریق سایت FESTMOSTANAD.IR، ربات تلگرامFESTMOSTANADBOT@ و سامانه پیامکی جشنواره به شماره 3000081 انجام میشود و بینندگان تا 48 ساعت پس از پخش اثر مهلتدارند، به مستند رأی بدهند.