
به گزارش حلقه وصل، در این مراسم که حضور هنرمندانی مطرح عرصه خوشنویسی همچون نصرالله افجهای، یدالله کابلی، محمد سلحشور، امیراحمد فلسفی، علی شیرازی برگزار شد. در ابتدای این مراسم عیسی علیزاده، گفت: آثارهای به دست آمده از این جشنواره در سطح شهر تهران به نمایش گذاشته می شود تا مردم بتوانند از آنها استفاده کنند.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران، با بیان اینکه این برنامه با همکاری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برگزار شده است، ادامه داد: برگزاری این رویداد و تداوم آن گامی در جهت شناخت، تعمیق و فرهنگ سازی از سیره پیامبراکرم(ص) و اهل بیت (ع) بوده است.
وی با بیان اینکه مشارکت و همگامی استادان و هنرمندان برجسته و صاحب نام و جوانان هنرمند خوشنویس در این زمینه از اهداف این جشنواره بوده است، افزود: اولین دوره جشنواره پیامبراکرم با موضوع طراحی نام نوشته پیامبر(محمد رسول ا...) برگزار شده است.
علیزاده بااشاره به اینکه جشنواره مشق صلوات امسال در چهار گرایش خوشنویسی نستعلیق، شکسته نستعلیق، نسخ، ثلث و خط نقاشی برگزار شد، گفت: آثارهای به دست آمده از این جشنواره در سطح شهر تهران به نمایش گذاشته می شود تا مردم بتوانند از آنها استفاده کنند. بدون شک هنرمندان کشورمان پشتوانه خوبی دارند و ما می توانیم از هنر آنها به درستی استفاده کنیم.
علیزاده با تاکید براینکه به پیشنهاد اعضای شورای سیاست گذاری در راستای برگزاری جشنواره مشق صلوات اقداماتی صورت گرفته است، گفت: امیدوارم در اجرای این اقدامات موفق عمل کنیم.
در ادامه این مراسم سید مجتبی موسوی دبیر جشنواره مشق صلوات با بیان اینکه طی فراخوانی همه خوشنویسان آثار خود را برای جشنواره مشق صلوات ارسال کردند، گفت: در این جشنواره شاهد آثار متنوعی بودیم که با زیبایی هرچه تمام تر خلق شده بود.
وی با اشاره به اینکه 81 هنرمند برجسته آثار خود را به جشنواره ارسال کردند که همه آنها بر روی بیلبوردهای سطح شهر نصب خواهند شد، افزود: کتاب نمایشگاه مشق صلوات چاپ خواهد شد تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند.
در پایان این مراسم با حضور هنرمندانی همچون احمد نجفی و اصغر همت از هنرمندان بخش کارگاهی این رویداد هنری تقدیر به عمل آمد.
در این نمایشگاه 82 اثر از 62 استاد خوشنویس همچون؛ غلامحسین امیرخانی، جواد بختیاری، محمد سلحشور، اسرافیل شیرچی، عین الدین صادق زاده، امیراحمد فلسفی، حمیدرضا قلیچ خانی، یداله کابلی خوانساری و.... در بخش مدعوین این جشنواره به نمایش درآمده است. همچنین 94 اثر از 87 نفر هنرمند در بخش هنرمندان جشنواره «مشق صلوات» و 47 اثر از 45 هنرمند نیز از بخش آثار کارگاهی این جشنواره در موزه امام علی (ع) به نمایش درآمده است.