
به گزارش سرویس استانهای حلقه وصل، یادواره شهدای مدافعان انقلاب در مجلس شهدا، در روز ۹ دی ماه و به مناسبت روز بصیرت و میثاق امت با ولایت با حضور حجت الاسلام والمسلمین رفیعی و جمع کثیر مردم ولایت مدار اراک در مسجد سید الشهداء، با همکاری هیات بیت المهدی(عج) این شهر برگزار شد.
در این مراسم رفیعی با اشاره به تفاوت واژه بصر و بصیرت گفت: منظور قرآن از بصر، چشم و بینایی است اما بصیرت بینش، فهم و تشخیص به موقع است که خداوند در قرآن، 150 مرتبه واژه بصر و بصیرت را در اشکال مختلف آورده و این نشانگر میزان اهمیت وجود بصیرت در زندگی است.
وی با بیان اینکه این شبهاتی که وجود دارد به دلیل این است که دین جوانان از روی شناخت و تحقیق نیست و برگرفته از ماهواره و فضای مجازی می باشد، ادامه داد: پیامبر اسلام (ص) می فرماید اگر کسی سه شاخصه بصیرت و آگاهی، زهد به معنای وارستگی از دنیا و دین شناسی از روی باور و شناخت را داشته باشد مورد توجه ویژه خداوند واقع شده است.
رفیعی با بیان اینکه برای رسیدن به بصیرت شناخت انواع بصیرت لازم است افزود: اولین بصیرت، داشتن بصیرت اعتقادی است که با تحقیق و بررسی به دست می آید و دومین آن بصیرت اخلاقی یعنی تشخیص عیوب اخلاقی خود می باشد.
وی اضافه کرد: سومین نوع بصیرت، بصیرت اجتماعی است که فرد جامعه خود را بشناسد و درباره تمام اقشار مختلف جامعه اطلاع و آگاهی داشته باشد.
رفیعی با تصریح بر داشتن بصیرت سیاسی به عنوان آخرین نوع بصیرت و ظریف بودن آن گفت: در جبهه کفر و اسلام به دلیل شفافیت موضوع، فتنه وجود ندارد و همیشه فتنه در جبهه مشابه است.
وی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری در بیانات خود در نماز جمعه اشاره می کند که این آقا نخست وزیر، رییس مجلس و فرمانده سپاه من بوده اند و همه تلاشش را برای عدم سقوط آن ها کرد مانند تمام تلاشی که حضرت علی(ع) برای طلحه، زبیر و جنگ جمل انجام داد.
وی با اشاره به اتفاقات فتنه 88 گفت: ما نمی توانیم بگوییم که در آن زمان 14 میلیون ضد انقلاب وجود داشت زیرا متدین هایی از قشرهای مختلف به این کاندیداها رای داده بودند و حتی لیستی تهیه و در دفاع از میر حسین موسوی به امضا رساندند، اما فصل الخطاب، صحبت های رهبری در نماز جمعه است، اگر آنها بعد از آن بیانات باز هم بر روی مواضع خود پا فشاری کرده باشند دیگر وضعیت آن ها قابل قبول نیست.
رفیعی با تاکید بر حضور خودجوش مردم در 9 دی 88 ادامه داد: بخش عمده آن 14 میلیون که به جبهه مقابل رای داده بودند هم در 9 دی حضور پیدا کردند چون همه مردم احساس کردند که دیگر بحث انتخابات و رییس جمهوری مطرح نیست بلکه بحث نظام، انقلاب و ولایت فقیه و خوشحالی دشمن است.
وی با اشاره به فرموده حضرت امیر(ع) که فتنه مانند گردباد است و وقتی می پیچد خار، خاشاک و صفحه قرآن را با هم جمع می کند، تصریح کرد: در نظام، دیگر اصلاح طلب و اصول گرا مطرح نیست هر کدام ضربه ای بزنند باید جلویش ایستاد لذا در 9 دی حضور طرفداران این کاندیدا و آن کاندیدا نبود و حضور طرفداران نظام بود که خود مردم تشخیص دادند باید از ارکان نظام دفاع کنند.
رفیعی گفت: قرآن به عنوان مهم ترین ملاک تشخیص امور، دعا برای درخواست اعطای بصیرت از جانب خداوند، تلاش برای کسب آگاهی، تفکر در همه امور و وصیت نامه های امام و شهدا و فرمایشات مقام معظم رهبری، تقوا براساس قرآن و داشتن اخلاص برای نشان دادن راه درست از سوی خدا 6 شاخصه مهمی است که برای رسیدن به بصیرت مطلق نیاز می باشد.
وی در پایان ضمن اشاره به اهمیت مطالعه درباره محکم کردن مبانی و مبادی دین خاطر نشان کرد: باید جلسات ما به سمت جلسات چهره به چهره تغییر کند و با این کار کادر سازی صورت گیرد هر چند که انبوه سازی بد نیست اما بحث های دو به دو اثرگذارتر می باشد؛ اینکه من هر چه بگویم و شما گوش دهید کافی نیست و باید توجه شود که ما از این کار نترسیم و در راستای آن قدم برداریم.