
میلاد احسانی، مدیر مؤسسه فرهنگی مبشر صبح لرستان در خصوص طرح «گنجینه شاهد» به حلقه وصل گفت: شروع این کار توسط مجموعه ای در استان کرمان بود در واقع این مجموعه اعلام کرد که تا سال 1405 دیگر مادر و پدر شهیدی به دلیل کهولت سن در بین ما نخواهند بود.
وی ادامه داد: و از آنجا که والدین شهدا یک منبع زنده و موثقی از اتفاقات و خاطرات دوران جنگ و دفاع مقدس هستند در کرمان تصمیم گرفته می شود تا اقدامات مصاحبه تصویری از والدین شهدا کرمان فراهم شود و در نهایت نیز طی یک دوره 1800 تا 2000 مصاحبه ضبط می گردد.
احسانی افزود: البته بنیاد شهید نیز در چارت کاری خود این کار را انجام می دهد اما تنها 30 خانواده شهید مورد مصاحبه قرار می گیرند.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: بعد از انجام این کار در استان کرمان این عمل در استان های دیگر نیز اشاعه یافت و در استان لرستان نیز انجام این فعالیت به مؤسسه مبشر صبح پیشنهاد و در نهایت نیز با همکاری قرارگاه صاحب الامر تصمیم به اجرای طرح گنجینه شاهد گرفته شد.
وی خاطر نشان کرد: هدف از این کار استخراج سبک زندگی ایرانی اسلامی والدین شهدا ست اینکه چگونه زندگی کرده اند و چه زندگی داشته اند که چنین فرزندان حماسه آفرینی تربیت کرده اند.
مدیر مؤسسه مبشر صبح اضافه کرد: در این مصاحبه ها تلاش می شود حتی در مورد دوران کودکی والدین نیز سؤال شود تا به ارائه الگوی تربیتی والدین شهدا دست یابیم.
احسانی ادامه داد: تاکنون در دورود 90 مصاحبه در خرم آباد 50 مصاحبه و در یکی دیگر از شهرستان های استان 10 مصاحبه با والدین شهدا ضبط و ثبت شده است که این کار در واقع فاز نخست این طرح است و در نهایت بعد از انجام تمام مصاحبه ها تصمیم در خصوص چگونگی ارائه آن ها گرفته خواهد شد.