
به گزارش حلقه وصل، خانم حیدری، مسئول فروش غرفه نشر 27 در هفتمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس با اشاره به عرضه بیش از 55 عنوان کتاب در این نمایشگاه اظهار داشت: کتاب هایی چون کتاب «بی قرار» زندگینامه شهید مدافع حرم شهید مهدی کوچک زاده، کتاب «آب هرگز نمی میرد» که خاطرات سردار جانباز میرزا سلگی را روایت کرده و نوشته خود این جانباز است، از جمله کتب پرفروش این غرفه بوده است.
وی افزود: کتاب «مردی بدون ردپا» که پیشنهاد ما به زوج های جوان است و زندگی ساده دو جوان را روایت می کند که خانواده های مرفهی دارند و کتاب «ماهی ها دلتنگ آب نمی شوند» شامل خاطرات شهید دیندار نیز از دیگر کتب پرفروش ما به شمار می رود.
وی به کتاب های جدید نشر 27 اشاره کرد و گفت: کتاب «حجت چریک»، «1904» و «ماهی ها دلتنگ آب می شوند» از جمله کتاب های جدید این انتشارات است، کتاب «معبر دوپازا» نیز با چاپ دوم به نمایشگاه آمده است.
حیدری افزود: کتاب «ساعت 16 به وقت حلب» در خصوص زندگی سردار شهید حسین همدانی، «پیغام ماهی ها»، «هفتمین فرمانده» و «سالار تیپ عمار» نیز از جمله کتاب های جدید هستند.
هفتمین نمایشگاه ملی دفاع مقدس با حضور ناشران این حوزه همزمان با هفته دفاع مقدس دوم تا نهم تیرماه از ساعت 14 الی 21 در مصلی امام خمینی(ره) برپاست.