
به گزارش حلقه وصل، علی سعیدی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: به منظور آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال آن به نسل امروز، کلاس درس سیره شهدا تحت عنوان « دوران طلایی» در تمام مدارس شهرستان مهدیشهر اجرا می شود.
وی در خصوص چگونگی اجرای این طرح گفت: 5 نفر از روحانیون راوی شهدا از قم در مهدیشهر حضور یافته و از شنبه 11 بهمن ماه الی 16 بهمن ماه در یک زنگ از کلاس درس، سیره شهدا را برای دانش آموزان مدارس شهری و روستایی شهرستان بازگو می کنند.
مدیراجرایی اجلاسیه 198 شهید شهرستان مهدیشهر تصریح کرد: کلاس درس سیره شهدا به صورت متنوع و با پخش کلیپ، پرده خوانی و روایت گری دوران دفاع مقدس و شهدا صورت می گیرد.
سعیدی خاطر نشان کرد: این برنامه به همت ستاد اجلاسیه شهدا و با همکاری و هماهنگی اداره آموزش و پرورش شهرستان مهدیشهر در راستای برگزاری اجلاسیه 198 شهید شهرستان مهدیشهر اجرا می شود.