به گزارش حلقه وصل، ثریا قاسمی بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون درباره چرایی کمتر ساخته شدن فیلم و یا مجموعه ای در سینما و تلویزیون در باره بیماری ایدز گفت: برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در باره بیماری ایدز نیازمند به یک مشارکت ، همراهی و همفکری گروهی بین هنرمندان ، مسئولین و متولیان هستیم.
وی ادامه داد: به طور حتم تلاش های انفرادی هنرمندان و فیلم سازان به جایی نمی رسد و ارگانهای متولی امور فرهنگی باید در این زمینه کنار هنرمندان باشند و نوعی تعامل دوسویه صورت گیرد.
بازیگر "مجمسه" و "دعوت" با تاکید بر حضور جدی تمام ارگان های ذیربط درباره بیماری ایدز تصریح کرد: وزارت بهداشت و درمان ، وزارت آموزش و پرورش، دانشگاهها، تلویزیون، خانه سینما، وزارت ارشاد و کارگردان و فیلمنامه نویسان باید با تشکیل یک اتاق فکر کارا که قدرت تصمیم گیری و اجرا داشته باشد باید در این زمینه به تعامل و جمع بندی برسند.
وی خاطرنشان ساخت: برای مقابله به ابتلا به ایدز باید به سراغ آموزش رفت و از تولید فیلم و سریال گرفته تا گنجاندن واحدهای درسی درباره این بیماری در دبیرستانها و مراکز پیش دانشگاهی را عملیاتی کرد.
بازیگر سریالهایی مانند "شب دهم" و "صاحبدلان" تاکید کرد: در این میان سینما و از آن مهمتر تلویزیون به شدت می توانند مثمرثمر عمل کنند. تلویزیون گستره مخاطب بالایی دارد و هنوز هم اگر محصول خوب تولید شود مخاطبان تلویزیون را به ماهواره ترجیح می دهند. در زمینه آگاهی بخشی پیرامون ایدز و بیمارانش هم بهترین حالت استفاده از قابلیت های تلویزیون برای آگاهی سازی است.
وی افزود: تلویزیون در این حیطه می تواند به کمک وزارت بهداشت بیاید و با تعامل طرفین مجموعه هایی تولید شود که آگاهی درباره این بیماری را بالا می برد.
کمپین "هنر+ایدز" که از نوروز ۹۵ آغاز به کار کرده، کمپینی مردمنهاد است که میکوشد به نوبه خود زمینه ارتباط بیشتر میان اهالی هنر و مردمان در زمینه آگاهی بخشی پیرامون این بیماری را فراهم کند و به بررسی دلایل عدم استفاده کافی هنرهای نمایشی از سوژه های مرتبط با بیماران اچ.آی.وی بپردازد.