
سرویس دریچه: «وحید جلیلی» رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم عمار در پاسخ به این سوال که چقدر از پتانسیل کانونهای فرهنگی هنری مساجد در جشنواره عمار استفاده شده است، گفت: کانون های مساجد در کنار بسیج مساجد و ائمه جماعات، مشارکت خوبی در جشنواره فیلم عمار داشتهاند و نیاز به گفتن امثال بنده نیست که مسجد میتواند پایگاه فرهنگی جامعه باشد، کما اینکه در خیلی از دورهها به ویژه دهه اول بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است که بعد از مدتی که به دلایل مختلف کنار گذاشته شد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر نیازمند این هستیم که دوباره جنبش تولید محتوا چه در عرصه هنر و چه در عرصه رسانه با محوریت مساجد شکل بگیرد؛ کانون های فرهنگی مساجد نیز قاعدتاً با گستره وسیعی که در کل کشور دارند و با نیروهای علاقمند و داوطلبشان میتوانند سهم خوبی در این عرصه داشته باشند.
جلیلی با اشاره به برگزاری جلساتی در سالهای گذشته برای استفاده از این کانونها، بیان کرد: با وجود اینکه دوستان علاقمند برای مشارکت بودند، اما ما در مواجهه با این نوع شبکههای عظیم فرهنگی و اجتماعی، بیشتر به شکل مستقیم توانستیم ارتباط برقرار کنیم. تجربه ما نشان میدهد که ارتباط گیری مستقیم با واحدهای عملیاتی و صفی، موفقتر است تا ارتباط با مراکز ستادها.
وی در پاسخ به این سوال که کانونهای فرهنگی مساجد را محلی برای اکران میبینید یا تولید؟، گفت: ما هر دو حیطه را میتوانیم داشته باشیم، اما آمار دقیقی از اینکه کدام حیطه بیشتر در کانونها مورد توجه است نداریم، اما بچههایی که وارد این جشنواره میشوند، اکثراً بچه مسجدی هستند.
منبع: شبستان