به گزارش حلقه وصل، نشست رسانهای پانزدهمین جشنواره سراسر تئاتر مقاومت با حضور دبیر جشنواره «حسین پارسایی» و نویسنده کتاب «پاهایی که جا ماند» به نویسندگی سیدناصر حسینیپور و همچنین سایر دبیران بخشهای مختلف صبح امروز در مجموعه تئاتر شهر با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حسین پارسایی در ارتباط با سیدناصر حسینیپور نویسنده کتاب «پاهایی که جا ماند» صحبتهایی کرد، او گفت: در هنگام خواندن این کتاب وقتی به برخی صحنههای رسیدم از خودم پرسیدم تاریخ تکرار خواهد شد. در این نوشتار بیپیرایه و مردمی عشق را دیدم، استقامت و استواری مردمی را دیدم و تصویر آن همواره در ذهن من به جای ماند.
حسینیپور نیز در ادامه این مراسم گفت: مقاومت را اگر به یک پیکر تشبیه کنیم دو بخش دارد، یکی جسم و دیگری روح جسم همان ادبیاتی است که در کلمات جنگ مطرح میشود مانند یگانها، لشگرها و ... اما روح جنگ بخشی است که مردم در آن نقش دارند و به دفاع مردمی میپردازند. تئاتر مقاومت باید بیشتر به روح جنگ بپردازد.
وی در ادامه افزود: جنگ از یک روستایی، یک نویسنده ساخت در غیر اینصورت من نوشتن نمیدانستم و بارها گفتهام که نویسنده نیستم در زمان جنگ دیدهبان 16 ساله بودم و بعد از اسارت نیز تصمیم گرفتم دیدهبان باقی بمانم اما این بار بنا داشتم به رفتارهای انسانها خوب نگاه کنم و خوب دیدهبانی کنم فردی بودم که فکر نمیکردم که یک روز مقام معظم رهبری را از نزدیک ببینم و یا ایشان کتاب مرا بخواند و با اسم کوچک صدایم کنند. یک روز صبح با من تماس گرفتند و تقریضی را که رهبری برای کتاب من نوشته بود خواندم برای دومین بار که خواندم متن را به طور کامل حفظ شدم و من دیگر نتوانستم جلوی اشکهایم را بگیرم و بغضم را بخورم.
او گفت: ایشان 30 شب و هر شب 5 ساعت تمام کتاب من را خواندند اگر ما ادبیات مقاومت نداشته باشیم یک سرزمین پهناور بیابانی هستیم.
در ادامه این نشست توسط سیدناصر حسینیپور از پوستر جشنواره تئاتر مقاومت رونمایی شد. همچنین دبیر جشنواره حسین پارسایی آمارهایی را نیز ارائه داد که در سایت جشنواره تئاتر مقاومت موجود است.
همچنین در ادامه این مراسم دبیران بخشهای مختلف آمارهای لازم را ارائه کردند. مهدی شفیعی نیز دبیر بخش خیابانی با عنوان اینکه 100 میلیون تومان بودجه بخش خیابانی بود عنوان کرد حتی در بزرگترین جشنوارههای ما نیز برای بخش خیابانی نیز این مبلغ در نظر گرفته نمیشود و ما به همین جهت توانستیم تئاتر خیابانی را در شهرستانها برگزار کنیم. تلاش شد که نمایشهای حاضر فقط در ارتباط با 8 سال دفاع مقدس نباشد بلکه کمی جهانشمولتر به مسئله مقاومت نگاه کنیم چرا که امروز شاهد خاورمیانه ناآرام هستیم و نشان دهیم که هنرمندان ما نسبت به این موضوع بیتفاوت نیستند به همین جهت آثارهایی را با موضوع داعش، فلسطین و ... در این دوره از جشنواره تئاتر مقاومت شاهد هستیم.