سرکوچه بیت که اولین خان عبور است همسر و دختر شهید طهرانی مقدم را میبینم و چقدر از دیدن هم خوشحال میشویم. آنها هم مستقیم از مصلی آمدهاند. از صبح تعارفات مردمی خرما و شربت و بیسکوئیت را بیمحلی کردهام که روزه عید فطرم را با شیرینی و شربت بيت افطار کنم. و عجب میچسبد.
آقا اما در این دیدار به موضوع روز سیاسی کشور و مساله مذاکره با آمریکا نیز اشاره کردند و تاکید کردند که در مورد موضوعات ناموسی و اساسی انقلاب مثل توانایی های نظامی مان مذاکره نمی کنیم. چرا که موضوعاتی همچون مسائل دفاعی، قابل مذاکره نیست. مذاکره در این مسائل دو کلمه خواهد بود، طرف مقابل می گوید ما این موارد را خواستاریم و ما هم می گوییم «نه» و تمام میشود.
مسیر را نشانش میدهم و از هم جدا میشویم. وارد حسینیه میشوم. حسینیه کم کم در حال پر شدن است. بعضیها هم چند لحظه یک بار شعاری میدهند. «خامنه ای خمینی دیگر است، ولایتش ولایت حیدر است» بند اول را پسرها میگویند اما انگار دخترها هماهنگ ترند، پسرها شُل شعار میدهند اما دخترها محکم جواب میدهند. شعار عوض میشود «ما ذوالفقار حیدریم، فداییان رهبریم» و حالا نسبتها برابر میشود.
بازدید ۲/۵ ساعته رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با حاشیههایی همراه بود و آیتالله خامنهای علاوه بر بازدید از برخی از غرفهها، با ناشران به گفتگوی صمیمانه پرداختند و توصیههایی به مسئولان وزارت ارشاد کردند که در این گزارش به آنها پرداخته شده است.
مشکلات استان خوزستان مثل خودش و مردمش بزرگ است. ماجرای سیل هم به همین وسعت و بزرگی است. این مخاطره حدود پنجمیلیون نفر است که ساکن این استان هستند و ۱.۵ میلیون نفر که در اهواز سکنی دارند. در امان نگه داشتن این جمعیت از سیل، بزرگترین و وسیعترین عملیات نجات کشور است و توصیف این وسعت و بزرگی، یکی از سختترین کارها برای یک خبرنگار.
در این خبر حاشیهنگاری جالب زهرا خلیلی، گوینده شبکه خبر، از دیدار ۲۹ بهمن مردم آذربایجان با حضرت آیتاللّه خامنهای را میخوانید.
ساخت فیلمی مبتنی بر واقعیت که قهرمانان واقعی آن زنده هستند سخت است و باید دقت بسیاری داشت که مهدی جعفری در مقام نویستده و کارگردان آن را رعایت کرده بود. حضور ۲۳ نفر واقعی در نشست خبری و کاخ جشنواره هم حال و هوای خاصی به کاخ جشنواره داد.
فضای مجازی اینروزها جایی است برای اعلام مواضع و نگرش های افراد مختلف به موضوعات روز جامعه این اعلام مواضع درمیان قشرهای مختلف جامعه وجود دارد و از رئیس جمهور تا عده ای از وزرا و فعالان رسانه ای و فرهنگی نیز در شبکه هایی چون توئیتر و اینستاگرام فعال هستند. در ادامه نگاهی داریم به مهمترین توئیت های برخی از فعالان فرهنگی در فضای مجازی تا ببینیم در هفته ای که گذشت این افراد مهمترین مواضع و دغدغه هایشان چه بوده است.
آیتالله رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور در آیین بازگشایی نمایشگاه و فروشگاه «کتاب اندیشه» تعلیقهزنی، حاشیهنگاری و شرحنویسی به جای تألیف مستقل و جدید را سنتهایی فراموش شده در فرهنگ علمی مسلمانان دانست.
مستند «فراموششدهها» با پرداخت دقیق و منحصربهفرد خود نشان داد که هنوز جوانان هستند که میتوانند کارهای بزرگ انجام دهند و اگر در دیگر عرصهها هم مانند عمار به جوانان میدان داده شود آنها هستند که میتوانند بسیاری از مشکلات جامعه را حل کنند.
عصر یازدهمین روز فصل سرد اما آلوده سال و سومین روز از روزهای داغ اما پاک جشنواره عمار، بعد از پایان ساعت کاری راهی سینما فلسطین شدم، سینمایی که یکی از پر تبوتابترین روزهای سال خود را سپری میکند.
شب خاص تیپ فاطمیون فقط با اکران مستند «فرمانده» رقم نخورد. مستند دیگری که در سالن شماره یک سینما فلسطین اکران شد «سید ابراهیم» نام داشت و شرح مختصری بود از بیقراریهای شهید صدرزاده برای دفاع از حرم اهلبیت(ع).
کتاب دا نوشته خانم سیده اعظم حسینی، برداشتی کامل و مستند از روزهای اولیه شروع 8 سال جنگ تحمیلی علیه ملت مظلوم ایران است که با وجود تحریمهای اقتصادی، سیستم سیاسی نوپا، عدم انسجام سیاسی، ارتشی نامنظم، وجود خائنینی همچون بنی صدر، گروهکهای تروریستی و منافقان و باقیماندههای رژیم شاه، بیرحمانه با همراهی سایر کشورهای عربی و حمایت تسلیحاتی، سیاسی کشورهای غربی به این مرز و بوم حمله وحشیانهای صورت دادند و در مدت 8 سال نزدیک به 230 هزار جوان بیگناه و البته دلیر و شجاع ایرانی را به شهادت رساندهاند.