دولت چهاردهم اغلب استانداران را تغییر داده است و این سئوال مهم را ایجاد کرده که آیا این تغییرات لازم بود و آیا افراد کارآمدی از استانداران قبلی با تکیه بر وفاق ملی وجود نداشت؟
نگاهی به اقدامات، سخنان، انتصابات و عملکرد کوتاه مدت عملا آینهای از باقی مانده عمر دولت خواهد بود و میتواند دورنمایی از آینده دولت چهاردهم را به دست دهد.
پس از پیروزی مسعود پزشکیان تصفیه همه مدیران و کارشناسان دولت قبل با قوت و تحت عنوان وفاق ملی در دستور کار دولت قرار گرفت و حتی مدیران عزل شده مانعی بر سر راه وفاق ملی خوانده شدند.
مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی در دولت سیزدهم تاکید کرد: رئیسجمهور شهید دیدگاه مثبتی به اهل سنت و پیروان ادیان توحیدی داشت و معتقد بود که کشور برای اینها هزینه میکند چرا نباید از توان و ظرفیت آنها استفاده شود و همچنین به بنده فرمودند برای تصدی سمت استانداری، لیستی از اهل سنت تهیه و تحویل داده شود.
سخنان خاندوزی به خوبی نشان میدهد که سیاست حذف ارز ۴۲۰۰ نه تصمیم دولت که تکلیف قانونی مجلس بوده و گنجاندن آن در قانون بودجه بدون تدابیر منطقی اشتباهی بود که دولت سیزدهم با انتخاب بهترین روش اجرا، توانست مضرات آن را تا حد زیادی کاهش دهد.
عیسی زارعپور در واکنش به اظهارات آذری جهرمی در خصوص فیبرنوری، قواعد فنی حاکم بر موضوع طبق استانداردهای جهانی را تشریح کرد.
پدرام پاکآیین، شاعر، نویسنده و نماینده مدیران مسئول رسانهها میگوید: تهرانزدگی و مركزمحوری از معضلات جدی مدیریت فرهنگی است و این عامل منجر به تولید آثار فرهنگی و هنری با حداقل كیفیت شده است.
از مرحوم علامه جعفری شنیدهام که در مساله حکومت کردن (و به تعبیر امروزین حکمرانی)، اقتصاد و سیاست به مثابه دو پای انسان عمل می کنند و فرهنگ در جایگاه مغز ایفای نقش می کند و اگر مغز یک سیستم، حکیمانه و معقول دستور ندهد، دو پای انسان در جا میزند
آیت الله شهید رئیسی در زمان ریاست خود بر دولت شبانه روز برای حل مشکلات مردم و کشور تلاش کرد و در نهایت نیز در مسیر خدمت به مردم به شهادت رسید.
شهردار تهران در جلسه امروز هیات دولت، گفت: در حوزه مدیریت شهری و حملونقل عمومی برای کل کشور خدماتی انجام شد و قراردادهایی که از سال ۹۶ مغفول مانده بود در این دوره عملیاتی شد.
وضعیت ایران در زمینه هستهای تغییر قابل ملاحظهای نسبت به قبل نداشته است. اما علیه ایران قطعنامه صادر شد.
جریان لیبرال در ایران که پیش از سرنگونی رژیم پهلوی در پی حفظ سلطنت بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همه همّ خود را مصروف جلوگیری از تاسیس یک نظام اسلامی کرد و در این مسیر هیچ ابایی نداشت که خواسته خود را بر جمهور مردم تحمیل کند.
مراسم تجلیل از خادمان قرآن امروز (شنبه، ۱۱ فروردین) با حضور رئیس جمهوری در یازدهمین روز از برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.
حضور آگاهانه مردم در انتخابات روز گذشته را میتوان به مثابه دمیدن خون تازهای در رگهای کشور، نظام و مسئولان دانست، زیرا این حضور در شرایطی حساس و تعیینکننده به منصه ظهور رسید و از این نظر میتواند دستاوردهای مهمی را در پی داشته باشد.
خبر پرتاب ماهواره «مهدا» با ماهوارهبر «سیمرغ» به مدار بیضوی با ارتفاع ۴۵۰ کیلومتری و ارتفاع بیشینه ۱۱۰۰ کیلومتری زمین توسط پژوهشگاه فضایی ایران، اتفاقی بود که شگفتی جهانیان را به همراه داشت.
در حالی که برخی رسانهها تلاش دارند حذف ایران از ذیل توصیه شماره ۷ اف ای تی اف را به برجام گره بزنند، این گزارش تشریح می کند دولت سیزدهم چگونه بدون نیاز به FATF و برجام، هم عضو بریکس و شانگهای شد و هم طلب ایران را از کُره وصول کرد.
برخی رسانههای جریان اصلاحات با تقطیع اصل سخنان وزیر نیرو سعیکردند کمکاری دولت قبل در تولید برق را پنهان کنند و حال آن که اظهارات وزیر، بیشتر بر برنامهریزی وزارتخانه برای آینده تأکید دارد.
همزمان با اعلام نتایج احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس دوازدهم برخی از چهره هایی که صلاحیت آنها احراز نشده در فرافکنی آشکار، انتقاد از دولت را بهانه رد صلاحیت خود اعلام کردهاند، ادعایی که با سیاق شورای نگهبان و خواست دولت سیزدهم همخوانی ندارد.
در حالی که رکوردهای تورم متعلق به دولتهای هاشمی و روحانی است، حزب کارگزاران مدعی شد دولت رئیسی، رکورددار تورم 80ساله است!
رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات گفت: فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی و سیاستی با موضوع نسبت دولت و فرهنگ در قلمروهای دین، فرهنگ، هنر و رسانه از امروز اعلام شد و در این راستا تا سقف 50 میلیون تومان از پژوهشگران حمایت میکنیم.