
به گزارش حلقه وصل، حجتالاسلام محمدرضا زائری در مراسم تجلیل از عوامل سریال پایتخت 4 که در مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار شد، گفت: در کشور ما دستانی در کار است که یک فضای دو قطبی در سیاست، فرهنگ و اعتقادات مردم ما ایجاد میکند.
وی افزود: طبق این اعتقاد؛ هنرمندان یا باسواد هستند یا بیسواد. در سیاست یا انقلابی هستند یا آمریکایی و در این فضا حالا که هنرمند میآید و میگوید که آمریکا نمیروم و فیلم خصوصی نمیسازم و ویژگیهایی از جمله مسجد، نماز، خانوادهدوستی و... را در فیلم خود میگنجاند، این جماعت و همکارانش میگویند که برای ساخت این مجموعه پول هنگفتی گرفته است. اما پایتخت به اعتراف مخاطبان مورد استقبال قرار گرفت.
حجتالاسلام زائری افزود: همه چیز در مجموعه پایتخت 4 عادی بود و موضوعاتی مانند توجه به سن تکلیف که کمتر در تلویزیون به آن پرداخته شده است توجه شده بود.
وی اضافه کرد: این سریال نشان داد که به صراحت میتوان به نکاتی از جمله مدارای زوجین با یکدیگر، همدلی زن با شوهر بد قلق، مردی عزاداری که همسر خود را از دست داده، دغدغه یک زن شاغل نسبت به فرزندان، مبارزه با فساد، ایستادگی در این مقصد و... در این قالب توجه کرد.
حجتالاسلام زائری تصریح کرد: من صراحتا اعلام میکنم که اتفاق بزرگ این سریال که مهمتر از مسجد و نماز بود این است که در پایتخت 4 به متن زندگی مردم طبقه متوسط نزدیک شدیم.
وی با بیان اینکه پیامهای بازرگانی مخصوصا کالاهای تجاری آسیب بزرگی به جامعه میزند، گفت: به عنوان مثال نمایش آشپزخانهای با کلیه تجهیزات توهم غلط و نادرستی را در بین زوجین به وجود میآورد و حواسمان نیست که این پیامها چه بلای بر سر خانوادهها میآورد.
حجتالاسلام زائری افزود: اتفاق مهمتر در سریال پایتخت این بود که مسئولیت تلویزیون نسبت به خانوادهها را بیشتر میکند. پایتخت نه تنها مخاطب را آزار نداد بلکه برای آنها آرامش دهنده بود و براساس نظرسنجی این میزان رضایت روند درستی را طی کرده است.