
به گزارش حلقه وصل، چهل و پنجمین «عصرانه ادبی فارس» عصر سهشنبه سیزدهم مردادماه برگزار شد. در این برنامه نویسندگان و شعرایی چون علیرضا قزوه، ناصر هاشمزاده، یوسف قوجق، فاضل نظری، سارا عرفانی، محمدعلی گودینی، محمدرضا اصلانی، محمد عزیزی، کامران شرفشاهی و ... حضورداشتند و درباره ویژگیهای آثار و احوالات مصطفی جشمیدی سخن گفتند.
فاضل نظری معاون هنری حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در این مراسم ضمن اشاره به اینکه باید چنین مراسم بزرگداشت از شاعران و نویسندگان استمرار داشته باشد، اظهار داشت: ثمرات این نشستها چیزی بیشتر از اندازهای است که آن را مینگریم، این جلسات نمادین هستند، اما باید هم شرکتکنندگان و هم برگزارکنندگان بدانند تنها بخشی از مخاطبان جمشیدی در این نشست حضور دارند و بخش اعظمی نیستند، از سویی حاضران هم نمادین حضور یافتند و کارکرد این جلسه نیز نمادین است و بسیار مثبت و خوب ارزیابی میشود.
نظری افزود: نهادهای فرهنگی که ثروتهای معنوی در حوزه ادبیات دارند باید توجه ویژه به آن داشته باشند. من صلاحیت اظهارنظر در مورد آثار ادبی آقای جمشیدی را ندارم اما میتوانم به عنوان یکی از مخاطبان آثار ایشان بگویم دینی در خلوت خود به ایشان دارم و به احترام او بارها ایستادهام. منش و مشی ایشان را دوست دارم، این خلوتگزینی ایشان خلاف دیگران است چرا که برخی بارها در رسانهها حضور دارند ولی آقای جمشیدی اما کمتر از بود نموده و خود را نشان داده است.
فاضل نظری در ادامه برای جمشیدی آرزوی موفقیت کرد و اینگونه سخن گفت که انشاءالله که همچنان باشید و حال خوش ایشان و احوال دوستداشتنیاش استمرار داشته باشد و ما قدردان قلم و اخلاق او هستیم.
این مقام مسئول در حوزه هنری با بیان اینکه در دیگر دستگاههای فرهنگی همچون حوزه هنری خود را مسئول میدانند و آقای قزوه مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری نیز اعلام کردند ما قصد داشتیم این کار را انجام دهیم، گفت: این عرصه، عرصه فرهنگ و هنر انقلاب است، هر کس در آن آتشی را روشن کند مقدس است و باید در آن دمید تا روشنتر شود.
وی در پایان شعری با مطلع اینکه: مپرس شادی من حاصل از کدام غم است/ که پشت پرده عالم هزار زیر و بم است را خواند.