
سرویس حاشیهنگاری: مراسم تشییع خشایار الوند نویسنده سینما و تلویزیون و از هنرمندان کمحاشیه با حضور جمعی از هنرمندان و علاقمندان هنر در محل خانه سینما برگزار شد که البته با حواشی زیادی همراه شد. مهمترین حاشیه این مراسم، بدون شک سخنرانی کیومرث پوراحمد کارگردان سینما و تلویزیون بود که بازتاب گستردهای در فضای مجازی داشت.
فیلم/ اظهارات کیومرث پوراحمد در مراسم تشییع خشایار الوند
این اظهارات در حالی بر زبان کیومرث پوراحمد جاری شد که به گفته خودش آشنایی زیادی با مرحوم خشایار الوند نداشته و بنابراین نمیتوان سخنانش در این مراسم را به پای غم و ناراحتی و احتمالا شوکه شدن وی در اثر از دست دادن رفیقش نوشت. پوراحمد در این مراسم گفته «در چهل سال گذشته کدام روز ما روز خوبی بوده؟»، اما نگفته در این چهل سال که به قول خودش همواره «برهه حساس» بوده و باید «خفهخان» میگرفتیم، چرا به میتینگهای انتخاباتی برخی کاندیداهای ریاست جمهوری میرفته و با انجام حرکات موزون از آنها حمایت میکرده است! سوالی که از پوراحمد و بسیاری از هنرمندان به اصطلاح سلبریتی میتوان پرسید این است که مگر در سپهر سیاسی یک کشور رویدادی بالاتر از انتخاب رئیس جمهور و سکاندار امور اجرایی وجود دارد؟
اگر در انتخابات ۸۸، پوراحمد صرفا با در دست گرفتن یک پوستر و چند حرکت موزون، کاندیدای محبوب خود را به مردم معرفی کرده است اما در انتخابات ۹۶ پا را فراتر گذاشت و در تجمع هواداران حسن روحانی در ورزشگاه آزادی به عوارض رای ندادن به روحانی اشاره کرده و گفته: «روحانی با دولت ورشکسته و خزانه خالی خیلی کارها کرد». پوراحمد همچنین چند روز پیش از برگزاری انتخابات سال ۹۶ در گفتگویی، از «تاثیر انکارناپذیر هنرمندان بر انتخاب مردم» سخن گفته بود.
فیلم/ اظهارات کیومرث پوراحمد در تجمع هواداران حسن روحانی
پوراحمد که خواسته یا ناخواسته با حضور در میتینگهای انتخاباتی و اعلام حمایت از کاندیدای خود و دعوت از مردم برای حضور در انتخابات و رای دادن به کاندیدای مدنظرش تلویحا به اینکه سرنوشت کشور به انتخابات گره خورده معترف شده است اما اینکه چرا در کمتر از دو سال پس از اعلام رای آوردن کاندیدای محبوبش، از «چهل سال خفهخان» سخن میگوید بسیار جای تعجب دارد. شاید نتوان انتظار داشت که پوراحمد به دلیل وضعیت امروز اقتصادی که قطعا او و برخی دیگر از هنرمندان در آن دخیل هستند، از مردم عذرخواهی کند اما کمترین انتظار این است که سکوت کند و به قولی «شتر دیدی ندیدی» این روزها را نیز بگذراند.
پوراحمد در قسمتی دیگر از سخنرانیاش در مراسم تشییع خشایار الوند با ژستی روشنفکرانه مدعی شده: «من سالهاست تلویزیون جمهوری اسلامی را نگاه نمیکنم». این اظهارات در حالی است که نگاهی به کارنامه این کارگردان به خوبی نشان میدهد که شهرت پوراحمد صرفا به دنبال ساخت سریالهایی(علیالخصوص قصههای مجید و سرنخ) بدست آمده که از تلویزیون پخش شده و موجب شده تا وی پلههای ترقی را طی کند. علاوه بر این هزینه ساخت سریالها و فیلمهای سینمایی این کارگردان از همان نهادهایی تامین شده که حالا کیومرث پوراحمد برای آنها شاخ و شانه میکشد!
در هر صورت، این اظهارات کیومرث پوراحمد و از این دست اظهارنظرها، رسم ناجوانمردانه برخی از هنرمدان بوده و مطمئنا آخرین مورد آن نخواهد بود و گویا آنها که نمک بیشتری خوردهاند نمکدانهای بیشتری را میشکنند!