محمدجواد توسلی روابط عمومی مأوا در خصوص تولید جدیدترین نماهنگ مأوا تحت عنوان «فانوس شب» به حلقه وصل گفت: این کار زبان حال تعدادی نوجوان است که در ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا در مدرسه تصمیم به برگزاری مراسم تعزیه می گیرند.
توسلی بیان داشت: تمامی مراحل مربوط به تولید اثر در یک مدرسه انجام گرفته است. داستان این کلیپ به این ترتیب است که بچه های کلاس تاریخ به کمک معلم از انبار مدرسه صندوقی از لباسهای مربوط به اجرای تعزیه را پیدا میکنند و تصمیم میگیرند در مدرسه تعزیه اجرا کنند و از خانوادهها و بزرگترها دعوت می شود تا در مراسم حضور داشته باشند.
وی درباره نامگذاری این نماهنگ نیز گفت: در زبان عربی به چراغی که در تاریکی و در دل ظلمت روشن می شود «مصباح» میگویند تا در راه ماندهها راه خود را پیدا کنند، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نیز مصباح الهدی هستند یعنی چراغ هدایت. چراغی که در دل شب تاریک و ظلمانی دنیا روشن است و با آن میتوان در دنیای تاریک و ظلمانی راه را پیدا کرد.
روابط عمومی مأوا ضمن اشاره به برگزاری مسابقه اجرای زنده سرود «فانوس شب» ادامه داد: در این مسابقه سرودی که در سطح کشور برگزار میشود هر فرد میتواند با گرفتن ویدئو از اجرای زنده سرود «فانوس شب» در مراسم و یا حتی کوچه و خیابانهای شهر خود و فرستادن آن ویدئو در این مسابقه شرکت کند و شانس خود را برای دریافت جایزه امتحان کند.
وی ایجاد انگیزه برای رشد و رقابت استعدادهای جوان در حوزه سرود و معرفی و برجستهسازی گروههای ممتاز سرودی کشور را از جمله اهداف این رقابتها عنوان کرد و افزود: برای شرکتکنندگان در این مسابقه محدودیت سنی تعیین نشده است و مخاطبان بدون هرگونه محدودیت سنی میتوانند در این رقابت شرکت کنند. آثاری که شامل ایده تصویری باشند و از جذابیتهای بصری در ویدئوی خود بهره ببرند از امتیازهای بالاتری برخوردار خواهند شد.
توسلی تصریح کرد: آخرین مهلت ارسال ویدئو به مسابقه ۸ آبان است شرکتکنندگان در این مسابقه میتوانند آثار خود را به نشانی مأوا ارسال یا از طریق سروش به آدرس سفیرآفتاب فرستاده و تایید ثبت ویدئو خود را بگیرند.
مسئول روابط عمومی مأوا خاطر نشان کرد: هر فرد میتواند با گرفتن ویدئو از اجرای سرود «فانوس شب» در مسابقه شرکت کند و شانس خود را برای دریافت جوایز در نظر گرفته شده امتحان کند. حتی ویدئوی ارسالی می تواند با گوشی موبایل و یا یک دوربین ساده ضبط شده باشد و همراه با مشخصات کامل صاحب اثر برای ادمین کانال سروش سفیرآفتاب یا بر روی لوح فشرده برای مرکز مأوا ارسال شود.
وی اضافه کرد: موارد انتخاب بهترین اجرا و تصویربرداری نیز شامل همخوانی مناسب گروه سرود، انتخاب محل مناسب برای اجرای سرود، استقبال مردمی خوب از اجرای سرود و تصویربرداری مناسب که گویای موارد فوق باشد می شود. آثاری که شامل ایده تصویری باشند و از جذابیتهای بصری در ویدئوی خود بهره ببرند از امتیازهای بالاتری برخوردار خواهند شد.
این فعال فرهنگی یادآور شد: آخرین مهلت ارسال آثار ۸ آبان ماه ۱۳۹۷ است و شرکتکنندگان در این مسابقه می توانند آثار خود را به نشانی مأوا ارسال یا از طریق سروش و تلگرام طلایی به ادمین کانال سفیرآفتاب @safir_aftab ارسال و تایید ثبت ویدئو خود را بگیرند.