
در آستانه شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی فراخوان مسابقهای از طرف حلقه وصل با موضوع «مردمیسازی بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی» اعلام شد.
براین اساس گروههای خودجوش مردمی میتوانند در راستای برگزاری هرچه باشکوهتر و مردمی مراسم دومین سالگرد عروج سردار دلها فعالیتهای خود را در قالب گزارش تصویری یا فیلم به پایگاه خبری حلقه وصل ارسال نمایند.
مهلت ارسال این آثار تا 30 دیماه 1400 است و قرار بود به چهار گروه برگزیده مردمی جوایزی به رسم یادبود اهدا شود که گزارش این خبر را میتوانید از اینجا مشاهده نمائید.
در ادامه معرفی آثار ارسالی شرکت کنندگان مسابقه «قهرمان مردم» به حلقه وصل به معرفی گروه مردمی «جهت» میپردازیم.
طهورا کیمیائی سرپرست این گروه خودجوش در گفتگو با خبرنگار ما به معرفی گروه خود و تشریح فعالیتهای آن پرداخت و گفت: ما یک گروه مردمی و یک تیم کارآفرینی از بطن جامعه هستیم که متشکل از بچههای دهه پنجاه، شصت، هفتاد و هشتاد است. نام تیم ما هم «جهت» هست که مخفف «جهش، هویت، تولید» میباشد.
وی افزود: پس از شروع کرونا ما یک تیم کوچک راه انداختیم و کارهای گرافیکی و رسانهای انجام میدادیم و سفارش تولید گرفته و همکاریهای مختلفی با مجموعههای مختلف داشتیم.تیم ما متشکل از دوستان بسیجی است که در یک کلاس شرکت کرده بودیم و آشنایی ما باهم از آنجا شروع شد که تبدیل به یک گروه کارآفرین شد.
کیمیایی بیان داشت: در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم با افرادی از چهار دهه با تجارب مختلف به دنبال این بودیم که در این ایام فعالیتی انجام داده و در پیشگاه سردار سلیمانی دست خالی نباشیم. تا اینکه به ایده استاپ موشن رسیدیم.
این فعال فرهنگی ابراز داشت: گروه ما در زمینه استاپ موشن در مسابقه تولید محتوای دیجیتال بسیج که در سطح استان خراسان رضوی با موضوع «درفضای مجازی بیتفاوت نباشیم»برگزار شد رتبه سوم را کسب کرد. در این دوره با امکانات کمی که داشتیم در نمایشگاه دکور چیده بودیم و مسئولین مختلف بابت خلاقیتی که به کار رفته بود خیلی از غرفه ما بازدید میکردند. به مرحله کشوری هم راه پیدا کردیم ولی در این مرحله شرکت نکردیم.
سرپرست گروه مردمی «جهت»ادامه داد: با همفکری همتیمیها قرار شد استاپ موشن در سایه را اجرا کنیم. ما در رویداد بسیج تلاش میکردیم سایه در کار ایجاد نشود اما اینجا برعکس باید فقط با استفاده از سایه کار انجام میشد. خب این اولین تجربه ما بود و در این زمینه در جستجویی که در اینترنت داشتیم فقط دونمونه کار مشابه پیدا کردیم. استاپ موشن، تصاویری است که وقتی درکنار هم قرار میگیرد به یک فیلم تبدیل میشود.
وی اضافه کرد: ما تمام فرآیند کار را در یک اتاق خیلی کوچک انجام دادیم، پروژکتور آوردیم و حتی به دلیل کمبود امکانات با جارودستی و سیم مفتول پایه درست کردیم. اجسام را هم با نی نگهمیداشتیم تا دستمان دیده نشود. حدود یک هفته از صبح تا شب زمان گذاشتیم تا این کار انجام شود.
این فعال عرصه بینالملل گفت: بعد از تولید، این فیلم را در اینستاگرام منتشر کردیم که در مدت کوتاهی بازخورد بسیار بالایی داشت اما با اینکه هیچ تصویری از حاج قاسم در کار نبود در کمتر از 24 ساعت حذف شد. اینها حتی از سایه حاج قاسم هم میترسند. بعد از آن این کلیپ را در یوتیوب و آپارات هم بارگذاری کردیم.
وی ابراز داشت: فعالیت ما به نوعی بینالمللی بود چون من خودم و پیجم در عرصه بینالملل فعال هستیم. تولیداتم را هم یا بازیرنویس انگلیسی منتشر میکنم یا خودم ترجمه کرده و بعداز آن منتشر میکنم تا در تمام نقاط جهان بتوانند از آن استفاده کنند.
کیمیایی با بیان اینکه امسال هشتگ هیرو بنای کارها قرار داده شده بود و ما هم از آن استفاده کردیم گفت: در این کلیپ بیننده در ابتدا یک شهر آرام را میبیند که داعش میآید و جنایاتی که نشان داده شده را انجام میدهد و بالاخره حاج قاسم میآید و همه را نجات میدهد. کره زمین هم در این قسمت کلیپ نشان داده شده و به این معناست که به خاطر حضور حاج قاسم و عملکردی که داشتند جهان از داعش و تروریست و .. پاک شد و در واقع ایشان قهرمان جهان هستد.
استاپ موشن قهرمان من
وی تصریح کرد: آن گلی که در فیلم هست سایه نیست بلکه واقعی است و اشاره به همان گلی دارد که فرزند شهید در هنگام نماز جماعت به دست سردار سلیمانی میدهند. در انتها هم صحبت دختر حاج قاسم را میبینیم که انگلیسی بیان میشود، از این رو که دید ما جهانی است و تنها برای مخاطبین ایرانی نمیباشد که اتفاقا بازخوردهای خیلی خوبی از مخاطبین خارجی گرفتیم.
ماجرای اهداء گل فرزند شهید به سردار سلیمانی در بین نماز جماعت