به گزارش حلقه وصل به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام مجید باباخانی «مدیرکل تشکلهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی» در گفتگویی با اشاره به اهمیت ایام فاطمیه اظهار داشت: هرچقدر جامعه ما به سمت مکتب «فاطمی» حرکت کند، بیشک شاهد برطرف شدن بسیاری از مشکلات در کشور خواهیم بود چراکه اکثر ریشههای مشکلات کشور و حتی مشکلات اقتصادی ما، فرهنگی است و هنگامیکه انسان با حضرت زهرا سلام الله علیها و ائمه معصومین علیهم السلام، انس داشته باشد فرهنگ متعالی انسان دوستی و درستکاری در جامعه نهادینه خواهد داشت.
وی افزود: این در حالی است که در جامعه ما مفهوم والای «مادری» ازجمله مسائلی است که کمتر به آن پرداختهشده است و باید در ایام فاطمیه بر مقام «مادری» تأکید بیشتری شود. لذا معتقدم باید برنامهها و مراسم آن حضرت از زمان شهادت تا ولادت حضرت ادامه داشته باشد.
وی بابیان اینکه سازمان تشکلهای دینی برای ایام فاطمیه در دو بخش فعال خواهد بود گفت: یکی بخش «پشتیبانی و نظارت بر هیئات مذهبی» است که ما در این بخش با راهاندازی «صدای هیئت» از محرم سال گذشته؛ منعکسکننده نقطه نظرات مردم و هیئات بودیم بهطوریکه هیئتها و مردم میتوانند مشکلات خود را در مورد هیئات را با صدای هیئت در میان بگذارند و مطمئن باشند که این موارد توسط ۴۲۰ دفتر ما در سطح کشور حتماً پیگیری خواهد شد.
مدیرکل تشکلهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی به بخش دوم یعنی بخش محتوایی اشاره کرد و یادآور شد: امسال با توجه به اینکه ایام فاطمیه با شهادت حاج قاسم سلیمانی مصادف شده است. لذا درصددیم تا تمامی کارهای فاخر مرتبط با این شهید بزرگوار را که در هیئت استانها برگزار میشود را تقویت کنیم و یکی از کارهایی که با جدیت پیگیری میشود این است که شبکههای مرتبط با هیئتها مثل هیئت رزمندگان، بسیج مداحان، جامعه ایمانی مشهد و کانون مداحان باهم افزایی و تعامل بیشتر به سمت تولید کارهای فاخرتر حرکت کنند و بیشک ما نیز از این فعالیتها حمایت خواهیم کرد.
حجتالاسلام باباخانی ادامه داد: معتقدم محوری که باید امسال باید بهصورت جدی در ایام فاطمیه آن را پیگیری کنیم بحث «مقام و منزلت مادری» است که میبایست مقام حضرت صدیقه الزهرا علیها السلام بهعنوان جلوه تام مادری در هیئتها تقویت شود.
وی با اشاره به ولایتپذیری صدیقه الزهرا علیها السلام تأکید کرد: با توجه به اینکه فاطمه الزهرا علیها السلام خودشان معصوم بودند اما تبعیت از امام زمانه خود را فراموش نکردند و باجان نثاری نسبت به ولایت، الگوی بسیار ارزندهای در امر ولایتپذیری هستند. لذا هنگامیکه تاریخ و وقایع صدر اسلام را مرور میکنیم کاملاً این مسئله مشهود است و باید ولایتپذیری آن حضرت الگوی حرکتی ما قرار بگیرد.