به گزارش حلقه وصل، محمود ارجمند در نخستین دوره مقدماتی تربیت کنشگر حوزه جمعیت اظهار کرد: جمعیت ایران از صدها سال قبل در کانون توجه دشمنان و استکبار جهانی بوده است و در حالیکه ما خواب بودهایم برای آن برنامهریزی هدفمند کردهاند!
وی ادامه داد: تاسفبارتر این است که برخی در داخل کشور در طی ۴۰ سال گذشته گوش به دهان ایادی و شیادان استکبار جهانی بوده و به سمت قوانین به ظاهر دلسوزانه آنها میل کردهاند؛ تا اینکه الان در نزدیکی افتادن در قعر سیاهچالی هستیم که آنها برای ما تدارک دیدهاند که اگر خود را از این سیاهچال دور نکنیم و در آن بیفتیم تا ۱۵۰ سال دیگر نمیتوانیم از آن بیرون بیاییم.
رابط مجمع فعالان جمعیت استان هرمزگان درباره ضرورت این دوره خاطرنشان کرد: از زمانیکه دولت مردمی و مجلس انقلابی بر مسند مدیریت کشور قرار گرفتهاند، الحمدلله متوجه تدراک دشمن برای به ذلت کشاندن کشور با تغییر ساختار جمعیتی و بالا بردن سن پیری جمعیت کشور شده و به این مسئله به صورت حیاتی توجه میشود و در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: به طوریکه قانون خانواده و جوانی جمعیت در فرصت بسیار کمی توسط مجلس تدوین و تصویب و به دولت ابلاغ شده است و دولت مردمی نیز مصمم بر اجرای تمام مفاد آن است لذا از آنجا که اقشار تاثیرگذار مردمی همیشه پای ثابت و مهم و رکن اصلی پیشبرد و اجرایی شدن قوانین هستند لذا مجمعی تحت عنوان مجمع ملی فعالان جمعیت تشکیل و متناظر آن نیز در سراسر استانها ضرورت آن احساس و لذا بلافاصله این مجمع در سراسر استانها تشکیل شده است.
ارجمند گفت: کنشگرها کسانی هستند که پرداختن به مسئله مهم جمعیت و جوانی کشور را دریافته و لذا حاضر هستند برای رفع موانع جوانی کشور در قالب مجمع فعالان جمعیت استان همکاری کنند.
وی افزود: این دوره به مدت دو روز و بهصورت مجازی و با استقبال بینظیر کنشگران حوزه جمعیت و با تبیین مباحث مقدماتی توسط حجتالاسلام ساکی، دبیر محترم مجمع ملی فعالان جمعیت کشور و در ادامه با حضور اساتیدی همچون استاد توکلی، پژوهشگر حوزه جمعیت، دکتر خلیل علی محمدزاده، پزشک و دکترای حرفهای از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ دکتر حسین مروتی، کارشناس و پژوهشگر و حجتالاسلام مسلم وافی، فعال و چهره سرشناس حوزه جمعیت برگزار شد.
رابط مجمع فعالان جمعیت استان هرمزگان تصریح کرد: انشاءالله تا پایان سال جاری، در محل دفتر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان هرمزگان اتاق عملیاتی تاسیس خواهیم کرد؛ برای تعریف عملیاتهای قابل اجرا در حوزه تبیین مسئله حیاتی جمعیت و رفع موانع و مشکلات پیش روی آن که کنشگران حوزه جمعیت دقیقا بدانند که چه برنامههایی را و در چه سطحی و به چه کیفیتی باید دنبال کنند.