
به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، حسین شفیع زاده برادر سردار شهید شفیع زاده در هشتمین شب خاطره دفاع مقدس حوزه هنری آذربایجان شرقی که به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره این شهید بزرگوار 20 اردیبهشت ماه در پردیس فرهنگی سینمایی قدس تبریز برگزار شد اظهار داشت: شهید شفیع زاده همواره بر این باور بود که تا رسیدن به پیروزی در جنگ باید نقش خود را به طور کامل ایفا کند.در اوایل جنگ از لحاظ تسلیحات دست خالی بودند ولی نزدیک زمان شهادتش با تمام توان و نیرو شش گروه توپخانه تشکیل داده بودند که در عملیات کربلای پنج و والفجر هشت، مقر تانک دشمنان را به گورستان تانک تبدیل کردند.
وی ضمن تشریح خاطره ای از سردار شفیع زاده، با بیان اینکه سردار در دوران دفاع مقدس نقش پشتیبانی و حمایتی را در توپ خانه اجرایی می کرد، یادآور شد: در حالی که فرمانده وظیفه نداشت در خط اول جنگ مستقر شود ولی حسن آقا برعکس نقش خود، دیده بان بود و در نزدیک ترین منطقه ی دشمن قرار میگرفت تا به نیرو ها از وضعیت منطقه اطلاع دهد.زمانی که بدنش پر از زخم می شد هیچ موقع از زخمهای خود میان اعضای خانواده سخنی نمی گفت چرا که آنها را از ما مخفی نگه می داشت.
وی با تاکید بر لزوم تولید آثار فاخر در خصوص شهدا، اظهار کرد: ضرورت دارد در تولید آثار مربوط در معرفی شخصیت شهدا به کیفیت بیشتر از کمیت توجه داشته باشیم. معتقدم شهدا دست یافتنی است در حالی که برخی از افراد شهدا را دست نیافتنی معرفی می کنند به طوری که جوان امروزی رسیدن به مقام شهدا را دست نیافتنی و غیرممکن می پندارد چون ما نمیتوانیم در جامعه کنونی نقش آنها را به خوبی ترسیم کنیم.
برادر شهید شفیع زاده با اشاره به اهمیت برگزاری شب های خاطره، افزود: جوانان امروزی آشنایی کافی با زندگی شهدا ندارند، اگر از زندگی شهدا روایت یا مطالبی بازگویی شود، جوانان با نسل قبلی آشنا شده و می توانند از تجربیات آنها در زندگی خود استفاده کنند.
وی ضمن قدردانی از حوزه ی هنری جهت برگزاری شب های خاطره، افزود: این برنامه، برنامه بسیار خوبی بود و برای بنده تازگی داشت ولی معتقدم اگر زیرساخت های مناسب فراهم شود، چنین برنامه هایی می تواند بهتر از این نیز برگزار شود، در این راستا ضروری است، مجموعه هایی مانند حوزه هنری از لحاظ بودجه، نیرو و سرمایه انسانی تقویت شود.
وی در ادامه با اشاره بر اهمیت برگزاری شب های خاطره در استان، افزود: بیان و بازگویی گفته ها به صورت غیر مستقیم برای جوانان، اثرگذاری مثبتی از امر و نهی آنها خواهد داشت، برای جوانان هر چقدر بتوانیم گفته هایمان را به صورت غیر مستقیم توضیح دهیم، اثر مثبتی خواهد داشت چرا که با امر و نهی، جوان نمی تواند راه خود را پیدا کند. ما باید الگوهای خود را به جوانان نشان دهیم تا با قدرت انتخاب و با اختیار خود راه و روش صحیح را الگوی خود قرار دهند.
برادر سردار شهید حسن شفیع ادامه داد: جوانان قدیم در سن ۱۸ سالگی مسئولیت های بزرگی را می پذیرفتند ولی جوانان امروزی در ۳۰ سالگی هنوز سردرگم مانده اند.ما باید بتوانیم جوانان را مسئولیت پذیر کنیم تا جوان با شناخت کافی از شهدا پیرو الگوهای غربی نشود.
شفیع زاده اعمال صحیح را بهترین راهکار جهت سوق دادن جوانان به راه و رسم شهدا عنوان کرد و گفت: کسی که تبلیغ و تبیین شهدا را انجام می دهد در مرحله اول باید خود دارای صداقت باشد، به عنوان مثال در دوران دفاع مقدس زمانی که خود فرمانده با صداقت کامل در خط مقدم حضور داشت، نیرو ها نیز با توان بیشتری همگام با او در میدان جنگ مقابل دشمنان ایستادگی می کردند.