به گزارش حلقه وصل، منیژه آرمین دبیر هنری جشنواره داستان انقلاب در مراسم اختتامیه این رویداد که در حوزه هنری برگزار شد گفت: وجه حماسی از زمان قدیم در داستانهای ایرانی وجود داشته است مثل داستان کاوه آهنگر، البته در داستانهای قدیمی غربی نیز وجه حماسی وجود دارد مثل "ایلیاد و اودیسه" اما این داستان مانند داستانهای حماسی ایرانی جنبه الهی و انسانی ندارد و موتور محرک در آن، روابط جنسی و قدرت است و شخصیتهای آن الههها هستند. داستان انقلاب ریشهاش در حماسه است و بر تعهد تکیه دارد.
آرمین با بیان اینکه داستان انقلاب با نام امیرحسین فردی عجین شده است گفت: او این حرکت را از مسجد آغاز کرد یعنی جایی که انقلاب از آنجا آغاز شد. البته دوران داستان انقلاب برای من سخت گذشت زیرا به حد کافی به داستان انقلاب و جایزه آن توجه نشده است و برای رسیدن به قله افتخار راه زیادی در پیش داریم هرچند حرکتهای خوبی انجام شده است مثل چاپ داستانهای انقلاب طی سه سال اخیر.
وی با اشاره به مطرحشدن داستان انقلاب به عنوان یک ژانر ادبی مهم، خاطرنشان کرد: نباید به صورت مقطعی به داستان انقلاب پرداخته شود بلکه پرداختن به داستان انقلاب باید مثل خود انقلاب مستمر باشد؛ داستان انقلاب باید یک دبیرخانه دائمی داشته باشد که به صورت مستقل عمل کند تا در این زمینه ایدهآلها به منصه ظهور برسند.
در ادامه این مراسم از دو اثر برگزیده داستان انقلاب با عناوین "هنوز بیقرار نگاهت هستم" و "نان و آفتاب" که در انتشارات سوره مهر به چاپ رسیدهاند رونمایی شد.
همچنین اسامی برگزیدگان جشنواره داستان انقلاب به این شرح اعلام و جایزه امیرحسین فردی به آنها اعطا شد:
بخش داستان کوتاه کودک و نوجوان
هیئت داوران هیچ اثری را شایسته دریافت مقام اول تشخیص نداد.
مقام دوم: مرضیه فعلهگری (انوش)
مقام سوم: کریم قربانزاده (او شهید شد)
شایسته تقدیر: سیدناصر هاشمی (مامور یعنی دردسر) سیدهادی رضویان طبری (دونده)
بخش رمان نوجوان
مقام اول: ابراهیم حسنبیگی (روایتی ساده از ماجرای پیچیده)
مقام دوم: نیلوفر مالک (جای آن طرف پرچین)
مقام سوم: فاطمه نفری (دو هفته برزخی)
بخش داستان کوتاه بزرگسال
مقام اول: سیروس جمشیدی (سیاوش)
مقام دوم: نفیسه خسروی (کارخانه سیرابی)
مقام سوم: سارا اژدر تاجالدینی (محاکمه)
شایسته تقدیر: نوید ظریف کریمی (ژیان)
بخش رمان بزرگسال
مقام اول: محمدرضا شرفی خبوشان (روایت دلخواه پسری شبیه سمیر)
مقام دوم: محبوبه حاجیاننژاد (یاماها)
مقام سوم مشترک: امین اطمینان (پریدخت) وحید اسطیری (وقتی فرشید خوابید)