به گزارش حلقه وصل، ذکر مصائب اهل بیت(ع) همواره مورد تاکید علمای اسلام قرار داشته است و از سابق تاکنون، عالمان اخلاق در پایان جلساتشان به روضه خوانی خاندان پیامبر گرامی اسلام میپرداختند.
حضرت آیت الله جاودان که یکی از علمای وارسته شهر تهران به شمار میآید در آخرین جلسه اخلاق خود که در ایام فاطمیه(س) برگزار شده است، به روضهخوانی حضرت صدیقه طاهره(س) و نوع شهادت این بانوی گرامی میپردازند که صوت آن در ادامه میآید:
بخشی از بیانات حضرت آیت الله جاودان:
شخصی به نام آقای صاحبالداری مسئولیت تلقین خواندن آیتالله بروجردی را بر عهده داشت. ایشان وقتی در قبر بود، صدایی میشنید که گویی کسی دارد تلقین را تکرار میکند. تصور کرد این صدا از بیرون است؛ لحظاتی از قبر بیرون آمد ولی دید چنین صدایی از بیرون نمیآید؛ دوباره به قبر رفت؛ این بار علاوه بر اینکه صدا را شنید، دید لبهای آقای بروجردی هم تکان میخورد.
این روضهها از عبادات درجۀ اول ماست. خاصیت عبادت این است که آدمی را معالجه میکند. این عبادات هم نفهمی آدم را برطرف میکنند و باعث میشوند به یک زندگی برتر و در نتیجه به یک فهم برتر برسیم.
از لحظهای که آدم چشمش را میبندد، دیگر هیچ چیز در اختیارش نیست. اگر در اینجا به اراده و اختیار برسیم، در آنجا هم صاحباختیار میشویم. قرآن در اوصاف متقین میفرماید که آنها هر جا از بهشت را که اراده کنند، انتخاب میکنند. این صاحباختیاری را باید به عنوان سرمایه به آن عالم برد. صاحباختیار گوش و چشم و زبان و ... .