به گزارش حلقه وصل، سعید سلیمان میگونی استادیار عفونی دانشگاه پزشکی ارتش، در برنامه «انعکاس» با موضوع رسانه، کرونا و مشارکت اجتماعی، کرونا را یکی از بزرگترین چالش های پزشکی در دنیا دانست و خاطر نشان کرد: بسیاری از کشورهای دنیا به زانو درآمدند و با توجه به ناشناخته بودن بیماری، دستورالعملها مدام در حال تغییر است و پروتکلها با قبل، فرق دارد.
وی باتوجه به آخرین اطلاعات، بیشترین تأکید را روی استفاده از ماسک متمرکز دانست و گفت: با توجه به اطلاعات زیادی که روزانه در این باره منتشر می شود، مردم باید به سیستم بهداشتی کشور اعتماد کرده و پیگیر اخبار از این منبع باشند؛ هرچند که ایراداتی نیز وارد است اما این به دلیل ناشناخته بودن بیماریست.
میگونی ادامه داد: بیشترین نقش رسانه تاکید بر روش های پیشگیری و مراقبت و همسو کردن مردم با دستور العمل های کشوری و وزارت بهداشت است.
وی ضمن اشاره به رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی اکثریت مردم در اوایل کرونا، بیان کرد: دلیل این رعایت، ترسی بود که از طریق رسانه به مردم القا شده بود در حالی که اخیراً مردم به درمان خانگی بسنده کرده و در مراحل پیشرفت بیماری به بیمارستان مراجعه میکنند.
استادیار عفونی دانشگاه پزشکی ارتش، درمان را یک بحث کاملا تخصصی پزشکی عنوان کرد و گفت: صحبت در مورد آن در رسانه به درد مردم نمی خورد و آنها را دچار بحران میکند.
وی بیشترین عامل انتقال ویروس کرونا را، طبق مقاله ای که اخیراً منتشر شده، دورهمی های کوچک عنوان کرد و افزود: مردم فاصلهگذاری را در بیرون از خانه رعایت میکنند و این را شامل درون خانواده خود نمیدانند.
میگونی با خبر دادن از موج چهارم کرونا در نوروز ۱۴۰۰، تصریح کرد: با نزدیک شدن به عید ، وظیفه رسانه، ارائه الگویی همراه با برنامه ریزی و نوآوری است.
وی در پایان با مطلوب دانستن عملکرد رسانه در سال گذشته، بیان کرد: شاید بیشترین انتقاد به مسئولان بهداشتی و گروهی از مردم که این پروتکل هارا رعایت نکردند، وارد باشد.