سرویس مبشر صبح: انتشارات انقلاب اسلامی در آستانهی شبهای قدر و ایام سوگواری شهادت امیرالمؤمنین علی(علیهالسّلام)؛ نسخه الکترونیکی کتاب «نقش نگار» گوشههایی از زندگانی حضرت علی(علیهالسّلام) در کلام رهبر معظّم انقلاب اسلامی را منتشر کرد.
آشنایی با زلال معارف معصومین(علیهم السّلام) و آگاهی از حیات سیاسی و روش مبارزاتی ایشان، الگویی تمام عیار و بینظیر برای انسان انقلابی معاصر در انتخاب مسیرهای بدیع و کارآمد برای مبارزه است. یکی از بهترین منابع برای آشنایی با این معارف، سخنرانیها و بیانات رهبر معظّم انقلاب اسلامی است که مطالعات وسیع و پردامنهای در این حوزه داشتهاند و جایجای کلام ایشان از دوران پیش از انقلاب تاکنون، مشحون از درسهای و عبرتهای زندگانی این بزرگواران و مرجعی برای تکمیل و غنای معلومات دوستداران مکتب اهلبیت(علیهم السلام) بوده است.
انتشارات انقلاب اسلامی تاکنون آثار مستقلی دربارهی حیات و معارف حضرات معصومین(علیهالسّلام) مانند «درسهای پیامبر اعظم(صلیاللهعلیهوآله)»، «آفتاب در مصاف» و «72 سخن عاشورایی» منتشر کرده است.
«نقش نگار» با زیرعنوان «مروری بر زندگانی امیرالمؤمنین علی(علیهالسّلام) برگرفته از بیانات رهبر معظّم انقلاب اسلامی» است که به کوشش حجّتالاسلام محمّد محمّدیان گردآوری و در 15 فصل و 296 صفحه چاپ و منتشر شد. این کتاب شامل سخنرانیهای مقام معظّم رهبری در باب زندگانی پربار و پرفراز و نشیب امام علی(علیهالسّلام) است که در مناسبتهای مختلف از بدو پیروزی انقلاب تا به امروز از سوی معظّمٌله بیان شده است؛ مجموعهای ارزشمند که متضمّن نکاتی عمیق و دقیق از دریای معارف علوی و تحلیلهایی عالمانه و جامع، مستند به منابع تاریخی معتبر، و با رویکردی سیاسی اجتماعی به سوانح زندگانی امیرالمؤمنین(علیهالسّلام) است.
گردآوری و تنظیم سخنان رهبر انقلاب دربارهی ادوار مختلف زندگانی امیرالمؤمنین(علیهالسّلام) در این اثر، بر مبنای ترتیب تاریخی وقایع بوده و این سیر، در تمام فصول کتاب کاملاً رعایت شده است؛ به گونهای که کتاب در فصل اوّل با مطالبی دربارهی دوران نوجوانی و جوانی امام(علیهالسّلام) و ایمان آوردن ایشان به اسلام آغاز میشود و در آخرین فصل با مطالبی دربارهی واقعهی شهادت ایشان با عنوان «سوزناکترین داغ تاریخ» پایان مییابد.
علاقهمندان میتوانند برای دانلود نسخه الکترونیکی کتاب «نقش نگار»بهپایگاه اطلاعرسانی انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار معظّمٌله مراجعه کنند.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از نحوه تهیّه آثار این انتشارات میتوانند با شماره تلفنهای 66493548 و66483695 تماس حاصل کنند یا به پایگاه اطلاعرسانی WWW.BOOK-KHAMENEI.IR مراجعه کنند.