
به گزارش حلقه وصل، حسن بزرا، کارگردان نمایش «عصر آن روز» دربارۀ پخش این نمایش گفت: تمام بخشهای نمایش «عصر آن روز» اعم از طرح ابتدایی، صداگذاری، تولید تصاویر و دکور صحنه در طول دو هفته انجام شد و با تلاشی جهادی سعی کردیم این نمایش را در این مدت اندک به این مرحله برسانیم.
کارگردان نمایش «عصر آن روز» اظهار کرد: این نمایش، در مدت زمانی 15 دقیقهای برای سالروز 9 دیماه تدارک دیده شد و به دلیل سرمای هوا و نمایش آن در فضای میدان امام حسین(ع) بنا داشتیم برنامهای کوتاه اما جذاب را اجرا کنیم.
وی دربارۀ سیر این نمایش گفت: ابتدای این نمایش، صحنهای است که فردی روی تخت بیمارستان بستری است و خواب آشفتهای میبیند، این خواب همان اتفاقی است که روز قبل برای او رخ داده است و آشفتگی آن به حدی است که شیاطینی به سوی او حمله میکنند و او را از تخت پایین میکشند و اذیت میکنند.
بزرا افزود: این خواب روز قبل برای آن فرد عینیت پیدا کرده بود، یعنی او در ایستگاهی صلواتی در یکی از خیابانها حضور داشت که برخی اختشاشگران سراغ او میآیند و شروع به ضرب و شتم او میکنند.
کارگردان نمایش «عصر آن روز» با اشاره به انتقال مفهوم ناصحیحی از فتنۀ سال 88 توسط دشمنان، تصریح کرد: بسیاری از کسانی که از جریان فتنۀ 88 آگاهی نداشتند، از طریق شبکههایی چون «بی بی سی» این آگاهی را در قالبی ناصحیح به دست آوردند و دشمنان نیز از این فرصت استفاده کردند و تصورات و خواستههای خودشان را به شیوههای مختلف به مردم انتقال دادهاند و حقیقت را نگفتند.
وی با تأکید بر اینکه تا به امروز آنطور که باید و شاید این موضوعات به مردم انتقال داده نشده و کار رسانهای و سینمایی قوی انجام نشده است، گفت: با نمایش «عصر آن روز» سعی کردیم گوشهای از حقیقت را به مردم انتقال دهیم و بگوییم دشمنان چگونه در این صحنه رفتار کردهاند.
بزرا یادآور شد: ورود به این حوزه ـ با وجود اشکالاتی که برخی وارد میکنند ـ تخصص من است و باید به چنین مسائلی که اینقدر مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است توجه بیشتری داشته باشیم.