
به گزارش حلقه وصل، آغاز ششمین دوره پویش مطالعاتی «روشنا» بازخوردهای مختلفی از سوی مخاطبین در پی داشته است. در این بین بانوان نویسنده هم در صفحات شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، نظرات خود را در مورد «روشنا» و کتابهای دوره ششم این پویش بیان کردهاند.
*تمام سال وقت داریم کتابهای نخوانده را بخوانیم
«سارا عرفانی» نامزد چهره سال هنر انقلاب در سال 95 به خاطر کتاب «پنجشنبه فیروزهای» در اینستاگرام خود نوشت: «تمام طول سال فرصت داریم در مجالس مختلف شرکت کنیم و در مکتب اسلام یاد بگیریم. بر شعور خود بیفزاییم و سوالاتی که در ذهنمان مانده مطرح کنیم. تمام سال وقت داریم این همه کتابِ نخوانده را بخوانیم و بزرگانمان را بشناسیم. اما نمیکنیم. نمیخوانیم. پای صحبتهای علمای دین نمینشینیم. بعد، یک دهه عزاداری و گریستن بر اباعبدالله را تاب نمیآوریم و دم از شعور میزنیم و شور را مذمت میکنیم که البته همین مجالس هم پر از شعور و آگاهی است اگر اهلش باشیم. شور و شعور هر دو باید در کنار هم باشد و ما خودمان باید در این راه قدم برداریم.»
نویسنده کتاب «لبخند مسیح» با بازخوانی بخشهایی از کتاب «سقای آب و ادب»، گفت: «این کتاب در ششمین پویش مطالعاتی «روشنا» معرفی شده و با قیمتی کمتر از قبل و امکان شرکت در مسابقه قابل تهیه است.»
*روایتی آشنا و حزن انگیز
«وجیهه سامانی» هم که برگزیده جشنواره داستان انقلاب است و کتاب «آن مرد با باران میآید» یکی از کتابهای این نویسنده است، در اینستاگرام خود نوشت: «به شرط حیات؛ از همین امروز قریب یکسال فرصت داریم که برای یک دهه شور حسینی، بر شعور معلوماتیمان اضافه کنیم.
پویش مطالعاتی «روشنا» در ششمین ایستگاه خود، به کتابهای عاشورایی رسیده است و در این میان کتاب «بچههای عاشورا» به شرح حال سه نوجوان حاضر در کربلا میپردازد. با نثری روان، زبانی ساده و توصیفاتی خوب و خواندنی.
اما روایت آشنا و حزن انگیز عبدالله، چیز دیگری است: یکی با شمشیر بالای سر عمویم ایستاده. صورتش را با شال سرش بسته؛ فقط چشمهایش پیداست. چشم هایش قرمز قرمز است؛ انگار خون توی چشمهایش پاشیدهاند. شمشیرش را بالا برده، میخواهد عمویم را بکشد. عمویم تنهاست؛ عمویم زخمی است؛ عمویم روی خاک افتاده...»
*شعلهای کوچک و ماندگار که «رحمت واسعه» در دل خواننده روشن میکند
«مریم راهی» نویسنده کتابهای «یوما» و «برپا» هم «روشنا» را این گونه در صفحه اینستاگرام خودش معرفی کرد: «السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ... در صفحات آغازین کتاب «رحمت واسعه» نوشته شده: کسی که عاشق جمیلهای است و میخواهد با او ارتباط برقرار کند، همیشه فکر و خیال او به کوی و خانه اوست و باید صارف و مانعی باشد که او را به خود متوجه کند. پروانه نیازی به یاد دادن محبت و توجه به نور ندارد لذا باید حب را به منبع کمالات و آن عالم افزود.
کتاب «رحمت واسعه»، کتابی است که در دل خواننده یک شعله کوچک اما ماندگار روشن میکند از محبت به حضرت سید الشهدا علیه السلام.
این شعله را به خودمان هدیه دهیم.
پویش مطالعاتی «روشنا» فرصت مناسبی فراهم کرده برای اینکه لحظاتمان را کربلایی کنیم ... اگر علاقهمند هستید از اعضای این پویش ارزشمند باشید به آدرسی که روی عکس، تگ شده مراجعه کنید و به دوستانتان هم خبر دهید.»
*«رحمت واسعه» را باید مزهمزه کرد
«فاطمه سلیمانی» هم که کتاب «به سپیدی یک رویا» را نوشته، در صفحه اینستاگرام خود این گونه به «روشنا» پرداخت: «این دو تا کتاب تازه به دستم رسیده... چقدر عالیه که پویش مطالعاتی «روشنا» برای سلیقههای مختلف کتاب معرفی کرده... کتابها رو تورق کردم.
«بچههای عاشورا» لحن صمیمی و نثر خوبی داره. قطعا یک نوجوان اهل مطالعه اون رو از من هدیه خواهد گرفت. البته بعد از اینکه خودم خوندم. تبریک میگم به خانم طاهره ایبد هم به خاطر نگارش کتاب به این خوبی و هم به خاطر جوایزی که این کتاب برده.
و اما «رحمت واسعه» رو باید مزه مزه کرد. بیانات آیتالله بهجت رو نمیشه یک شبه خوند و رد شد. باید با تفکر خوند.»