بحث رفع فیلتر برخی پیامرسانهای خارجی در ایران این روزها بسیار داغ است و دولت وعده داده که با ساز و کارهای جدید آن را اعمال خواهد کرد، اما ساز و کار آن چگونه خواهد بود.
وزیر علوم اخیرا سیدبهشید حسینی را به عنوان سرپرست دانشگاه هنر ایران منصوب کرد؛ فردی که بررسی مواضع وی دارای نکات جالبی است.
نخستین مناظره «کامالا هریس» دموکرات و «دونالد ترامپ» جمهوری خواه روز ۲۱ شهریور برگزار شد. اما بمب خبری این مناظره نه مربوط به هریس بود نه ترامپ.
این روزها بسیاری از کاربران معتقدند بهمحض آنکه درباره موضوع یا محصولی صحبت میکنند پستهایی درباره آن سر از اکسپلور اینستاگرامشان در میآورد، آیا واقعاً گوشی ما شنود میشود؟
درباره فعالیت زنان بلاگری که زندگی شاد در دبی با شعار come to dubai را برای دختران جوان تبلیغ میکنند و هر از چند گاهی در فضای مجازی به ویژه از سوی فعالان شبکه اجتماعی مورد انتقاد شدید قرار میگیرد، سئوالات متعددی بهوجود آمده است.
به گفته عضو انجمن سواد رسانهای ایران نیره آزادی «بلاگرهای حجاب» تلاش میکنند تا خانمها را به پوشیدن «عبا» به جای چادر در اربعین ترغیب کنند.
با انتشار خبر ترور رئیس دفتر سیاسی حماس،شهید «اسماعیل هنیه» ترند اول فضای مجازی شد و در کانون توجه جهانیان قرار گرفت؛موضوعی که به مذاق برخی از شبکههای اجتماعی خوش نیامد و روند پاک کردن هرگونه محتوای مربوط به رهبر حماس و مسدودسازی برخی صفحات آغاز شد.
اعتراف «بن گویر» وزیر امنیت داخلی اسرائیل که در رسانههای ضدانقلاب منعکس شده، بساط طنزپردازی ایرانیان در خصوص تحرکات روز گذشته این رژیم را فراهم کرد.
551 کاربر و فعال مجازی در ایران، بیش از نیممیلیون دنبالکننده دارند که از این تعداد 123 اینفلوئنسر درآمد 2.3 هزار میلیاردتومانی در سال 1400 داشتند و تنها 17 میلیارد تومان یعنی میانگین 130 میلیون تومان برای هر یک از آنها مالیات تشخیصداده شده در حالی که تعرفه تبلیغاتی آنان برای هر استوری 5 تا 150 میلیون تومان است.
وضعیت بهداشتی شهرهای مختلف اروپا و آمریکا بسیار وخیم است و طی گزارشات مختلف، بوی بد ادرار و مدفوع در همه جای این شهرها استشمام میشود.
بازیکنان تیم ملی با دست خط خود و با نوشتن جمله «تا پای جان، برای ایران»، در آستانه آغاز جام ملتهای آسیا اتحاد خود را نشان دادند.
طبق نظر کارشناسان، گوشی هوشمند و آشنایی با فضای مجازی، بیش از همه زندگی زنان را تحت تأثیر قرار داده و سبک زندگی آنها را تغییر داده است.
کتاب «نقض حریم خصوصی کاربران در شبکه اینستاگرام» نوشته امیرعباس صادقی توسط انتشارات حوزه مشق منتشر و راهی بازار نشر شد.
مدیر مرکز مستند سوره با تاکید بر این که موضوعات فصل سوم «ضد» نقد سبک زندگی غربی است و نسبت به فصول قبل به لحاظ روح کلی تفاوتی ندارد گفت: مصادیق این موضوعات به لحاظ گستردگی و به روز شدن زیادتر شده است.
فعالان حقوق کودکان استفاده از عکس و فیلم کودکان در شبکههای اجتماعی را نوعی سوءاستفاده از کودکان و پایمال کردن حقوق آنان میدانند. این در حالی است که در برخی ویدئوها برای اینکه تعداد بازدید بالا برده شود، کودکان به رفتاری ترغیب میشوند که حتی شایسته بزرگسالان هم نیست.
باید به روزنامه هممیهن یادآور شد، جمهوری اسلامی اگر یک یا دوبار به تتلو فرصت خواندن روی عرشه یک ناو یا ملاقات در سال 1396 با آقای رئیسی را داده، هزاران برابر این فرصتها را سیاسیون چپنما و بعدا مدعی اصلاحات و اعتدال، و همچنین خوانندگانی مانند شجریان داده است.
سانسور در اینستاگرام باعث شد حجم زیادی از اطلاعات و اخبار مربوط به جنگ غزه در سال ۲۰۲۳ در بسترهای تلگرام و توئیتر صورت بگیرد؛ تولید محتوایی که از نظر فراوانی و تنوع، میزانی مثالزدنی و قابل توجه داشته و عمده آنها در حمایت از فلسطین انتشار یافتهاند.
برخلاف برخی که حجاب را نماد صرف میدانند و ایستادن پای این سنگر را یک هزینه اضافی و طرح شکست خورده قلمداد میکنند، باید اذعان کرد که این نماد در واقع یک برونداد معرفت شناختی و اپیستمولوژیک است و ریشه عمیقی در پایهها و رد پای وثیقی در چارچوبها دارد.
هرچند دشمنان فکر میکردند با حذف فیزیکی حاج قاسم سلیمانی کارشان راحت میشود، اما نمیدانستند میلیونها حاجی حالا در قلبها جای دارد.
محسن ردادی گفت: ما پس از انقلاب، نتوانستیم آنطور که باید دست به پرورش اندیشمندانی بزنیم که بتوانند به شکل علمی از اصول دینی و انقلابی دفاع کنند و در عرصه نبرد اندیشهها، دست بالا را در برابر غربزدگان و روشنفکران داشته باشند.