
علی دهنوی، مدیر اجرایی طرح ملی شتاب در کرمانشاه به حلقه وصل گفت: به همت واحد نرم افزار و بازی دفتر استانی سازمان فضای مجازی سراج در کرمانشاه دوره انلاین آموزش تولید اپلیکیشن شهید دکتر فتاحی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال برگزار ی ست.
مدیر اجرایی طرح ملی شتاب با بیان اینکه این دوره اموزشی با همکاری کانون شهدا و بسیج دانشجویی علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود گفت: با توجه به محدودیت ها جهت برگزاری کلاس های حضوری به دلیل شیوع ویروس کرونا این دوره آموزشی به صورت غیر حضوری و آنلاین برگزار می شود.
دهنوی تصریح کرد: این دوره اموزشی با استقبال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همراه شده است بطوری که ۱۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه در این دوره ثبت نام کرده اند و در چهار گروه ۲۵ نفره از روز شنبه کلاس های آموزشی اغاز و تا عید سعید فطر ادامه دارد.
وی در پایان ابراز داشت : با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی ،تمامی دوره ها، جلسات و دورهمی های طرح ملی شتاب در سامانه اختصاصی سازمان سراج به صورت آنلاین برگزار می شوند.