
مصطفی نستری سرپرست گروه بازی سازی روز نو در تربت حیدریه به حلقه وصل گفت: با توجه به دغدغه گروه در خصوص مدافعان حرم به فکر طراحی و تولید بازی با این عنوان افتادیم در واقع این بازی تقدیم به عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری(س) و شهدا و جانبازان مدافع حرم شده است.
وی افزود: ایده این کار نزدیک به هشت ماه پیش مطرح شد اما به طور جدی از فروردین ماه امسال کار را در دست گرفتیم و موفق شدیم بعد از چهار ماه فعالیت این بازی را به سرانجام برسانیم و «مدافعان حرم» برای دانلود در کافه بازار قرار گرفت.
نستری تصریح کرد: بازی «مدافعان حرم » در سبک دفاعی طراحی و انتشار یافته است و بصورت پرداخت درون برنامه تهیه شده است.
وی اضافه کرد: ساخت بازی های سبک دفاعی ( Defense ) پیچیدگی های زیادی رو در مسیر تولید ایجاد میکنه و البته اشتیاق بازی در این سبک برای همه ی بازیکن ها بسیار بالاست.
سرپرست گروه روز نو خاطر نشان کرد: داستان بازی بطور خلاصه، به اینصورت است که تکفیری ها از خیابان های مختلف مناطق سوریه وارد می شوند و بازیکن با استفاده از ساخت مقر های مختلف ( در این بازی 4 نوع مقر مسلسل، تک تیرانداز، RPG زن و خمپاره انداز ) و یا امکانات اضافه ای همچون مین، نارنجک، پهپاد، هلیکوپتر، جنگنده توپخانه ، راه دشمنان رو برای ورود به خیابان های هدفشون، سد خواهد کرد.
نستری یادآور شد: تلاش کردیم این بازی در حجم پایین که 10/6 مگابایت است تهیه شود دانلود این بازی رایگان است و تنها در حین بازی برای خرید تجهیزات گاهی نیاز به صرف هزینه است.
یادآور می شود، گروه بازی سازی روز نو حدود 4 سال پیش کار خود را به صورت خودجوش در تربت حیدریه آغاز و تاکنون بازی ها و برنامهای مختلفی ازجمله اپلیکیشن عکس و مکث، غیبگو، بازی های جعبه های رنگی،آشیانه، خرگوش شکمو و کلاغ جهنمی را روانه بازار کرده است.