به گزارش حلقه وصل، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
نیما زم مهره ناتوی اطلاعاتی جزء طرفهای دائمی گفتوگو در شبکه BBC بود اما اکنون که به دام افتاده و اطلاعات مهمی درباره شبکه جاسوسی وابسته به سرویسهای اطلاعاتی غربی لو داد، وبسایت بیبیسی مینویسد: روحالله زم رد داده بود. موسس کانال آمدنیوز که در فرانسه پناهنده بود، پاییز ۹۸ در سفر به عراق بازداشت و به ایران منتقل شد. او در سالهای اخیر به چهرهای بحثبرانگیز تبدیل شده بود.
بیبیسی در ادامه با اشاره به موقعیت پدر زم، سعی میکند تحرکات نیما زم را به فرو ریختن موقعیت پدرش نسبت دهد و این جاسوس سرویسهای غربی را محصول جمهوری اسلامی بخواند.
بیبیسی مینویسد: «نوجوانی و جوانی روحالله زم در فضای فرهنگی حوزه هنری گذشته و دورههای تئاتر و سینما را همانجا گذرانده است. خودش جایی گفته که یک سال در دبستان فرهنگ، متعلق به غلامعلی حداد عادل درس خوانده و از این مدرسه اخراج شده است.
از روحالله زم تصویری در فضای مجازی وجود دارد که او را در یک لوکیشن سینمایی نشان میدهد. نام او در تیم کارگردانی فیلم سینمایی «دموکراسی تو روز روشن» به تهیهکنندگی پدرش دیده میشود. او در سازمان بهینهسازی مصرف سوخت با مهدی هاشمی همکاری کرد.
زم در انتخابات سال ۱۳۸۸ به ستاد انتخاباتی مهدی کروبی نزدیک بود و با تحریریه سایت سحامنیوز (سایت حزب اعتماد ملی) همکاری میکرد. تجربه بازداشت سال ۱۳۸۸ برای روحالله زم، همان نقطهای بود که راه خروج این «محصول جمهوری اسلامی» را به سوی خارج از ایران هموار کرد.»
سایت وابسته به سرویس جاسوسی انگلیس (MI۶) در پایان نوشت: «کانال آمدنیوز به اتاق جنگ علیه جمهوری اسلامی تبدیل شده بود. در ۸ سالی که از خروج او از ایران گذشته از او مصاحبههای صوتی و تصویری بسیار و مطالب متعددی منتشر شده است. شاید به نظر برسد با وجود این همه اطلاعات، نوشتن درباره او آسان است اما همه این صداها، همه این تصویرها و همه این نوشتهها بر چهره واقعی او سایه انداختهاند. زم اولین نفری نیست که در جمهوری اسلامی علیه خود اعتراف میکند. حالا خیلیها میپرسند آیا او واقعاً به تلهای که نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی برایش گذاشتند افتاد یا خودش یک «تله» بود؟» بیبیسی مجدداً مدعی شد که زم رد داده بود(!) اما توضیح نداد که چگونه در طول این ۸ سال، با یک آدم رد داده همپوشانی و همکاری کامل داشته است؟!