بیبیسی مدعی است که دروغهای فضای مجازی عامل شورش در انگلستان است و افراد «مست» وارد تظاهرات میشوند. اما نیویورکتایمز میگوید بحران هزینههای زندگی و مشکلات اقتصادی، عامل اعتراضات هستند.
یک روز بعد از حمله تروریستی «جیشالظلم» به مقر انتظامی در راسک، تلویزیون فارسی «بیبیسی» با انتشار یک گزارش که محتوای آن رپرتاژآگهی و دفاع از عملکرد این گروهک تروریستی است، مخاطبان خود را غافلگیر کرد.
رسانههای بیگانه وابسته به امپراتوری دروغ، پس از چند روز دروغ گویی درباره وقوع آشوب و اغتشاش در شهرهای ایران، از رو رفتند.
افراطیون اصلاح طلب نگرانند که دولت بانیان مشکلات موجود را کنار بگذارد. این در حالی است که بانیان گرانی و حامیان دلالان و مخالفان خودکفایی، نباید جایی در دولت داشته باشند.
افراطیون اصلاح طلب و رسانههای ضدایرانی یک دستور کار مشترک دارند، تهیه پرونده های دروغین درباره نقض حقوق بشر در ایران و تحمیل تحریم علیه ملت ایران.
این رسانه ها پیش از این از حامیان اصلی اجرای سند ۲۰۳۰ در ایران بودند. این در حالی است که سند ۲۰۳۰ سندی ضدزن و ضدخانواده و در راستای فروپاشی نهاد خانواده تنظیم شده است.
پایگاه آمریکایی «گالوپ» اخیراً طی گزارشی نوشت آمار محبوبیت رئیسی در ابتدای ریاستجمهوریاش ۷۲ درصد است؛ در حالی که حسن روحانی، رئیسجمهور سابق ایران، هرگز حائز آمار محبوبیت بالای ۵۰ درصد نشده بود.
بحران سوخت در انگلیس این روزها اگر چه بلای جان این کشور استعمارگر شده اما رسانههای جهان همچنان سعی دارند چهره این کشور را متمدن و دارای سیاستمدارانی مدبر جلوه دهند.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی ابراز امیدواری کرد که به زودی با بازگشت به ایران با رئیسجمهور و وزیر خارجه جمهوری اسلامی دیدار کند و خواستار دسترسی کامل آژانس به سایتهای هستهای ایران شد.
گروهی از کسانی که گفته میشود با تزریق واکسن کرونا مخالف هستند به مقر سابق رسانه دولتی انگلیس حمله کرده و تلاش کردند وارد ساختمان شوند.
بعد از افشای روش فریبکارانه رسانه سلطنتی در گرفتن مصاحبه جنجالی سال 1995 از «دایانا» عروس سابق ملکه انگلیس و انتقادات تند فرزندان وی از این رسانه، دولت انگلیس وعده داد اداره آن را مورد بررسی قرار دهد.
بیشتر از این قضیه سکوت سعید ابوطالب به عنوان تهیه کننده و کارگردان و شخص اول این مجموعه «شب های مافیا» عجیب است!
وزارت امور خارجه چین، در واکنش به لغو مجوز پخش یک شبکه خبری چینی در انگلیس، از یک شبکه انگلیسی خواست بابت انتشار اخبار جعلی درباره ویروس کرونا عذرخواهی کند.
پنهانکاری مسئولان انگلیسی و انتشار با تأخیر اخبار کشف و شناسایی نمونه تازه و جهشیافته ویروس کرونا در کشور انگلیس که اتفاقاً سرعت سرایت بیشتری نسبت به دیگر نمونههای مشابه خود دارد، ملاک و سنجه تازهای برای مخاطبان جهت عیارسنجی اخبار بنگاههای دروغپراکنی مثل «بیبیسی» فارسی یا مواجببگیران سعودی مثل تلویزیون «ایران اینترنشنال» و نیز شبکه ماهوارهای مبتذل «من و تو» فراهم کرد.
درحالی که هنرمندان و اساتید موسیقی کشورمان با امضای نامهای از شورای فرهنگ عمومی خواستهاند تا روز تولد فارابی به عنوان روز موسیقی نامگذاری شود، «خانه موسیقی» نامه موسیقیدانهای را جعلی خوانده است.