به گزارش حلقه وصل، تابستان امسال بود که رسانهها در خبری فوری از مرگ «جفری اپستین» میلیاردر بدنام آمریکایی در زندان خبر داده و به نقل از مقامهای این کشور نوشتند که او «خودکشی کرده است.»
اپستین به ایجاد شبکه قاچاق دختران زیرسن قانونی متهم بود و به همین دلیل هم بازداشت شده بود. اما آنچه که بازداشت و مرگ ناگهانی وی را مورد توجه گسترده رسانهها قرار داد، روابط دیرینهای بود که وی با سیاستمداران مهم غرب داشت: از «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا و «بیل کلینتون» رئیسجمهور سابق این کشور گرفته تا خاندان سلطنتی انگلیس.
از همان مرداد ماه که خبر مرگ اپستین اعلام شد، شایعات متعددی مطرح شد مبنی بر اینکه بر خلاف روایت رسمی، وی در زندان به قتل رسیده و مرگ او حاصل خودکشی نبوده است.
توییتهای رمزآلودی که «پال گوسار» نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا امروز منتشر کرد، فرضیه قتل اپستین را دوباره به رسانههای جریان اصلی کشیده است.
گوسار امروز ظرف چند ساعت ۲۳ توییت پشت سر هم منتشر کرده به ظاهر ارتباطی با قتل اپستین ندارند و همگی صرفا در انتقاد از تلاش دموکراتها برای استیضاح ترامپ هستند.
اما زمانی که حروف اول این ۲۳ توییت در کنار هم قرار میگیرند، این عبارت به وجود میآید: «Epstein didn’t kill himself» به این معنی که «اپستین خودش را نکشت.»
توییتهای رمزآلود گوسار چند هفته پس از آن منتشر میشود که «مایکل بادن» از پزشکان مشهور آمریکایی در گزارشی عنوان کرد که جراحات موجود بر جسد اپستین نشان میدهد که مرگ وی بیشتر شبیه به قتل بوده تا اینکه خودکشی باشد.
بادن که توسط برادر این میلیاردر آمریکایی برای نظارت بر کالبدشکافی اپستین به استخدام درآمده بود، در گفتوگو با شبکه فاکسنیوز تصریح کرده است که زخمهای موجود بر بدن اپستین در خودکشی از طریق حلقآویز شدن، بسیار غیرمعمول است و بیشتر در قتلهایی که از طریق خفهکردن صورت میگیرد، رواج دارد.
این پاتولوژیست در ادامه افزود که در تجربه کاری ۵۰ ساله خود، چنین زخمهایی را در موارد حلقآویز شدن، مشاهده نکرده است: «حلقآویز شدن، موجب چنین شکستگیهایی در استخوانها نمیشود اما قتل موجب چنین چیزی میشود».
پیش از این ترامپ هم تلویحا از احتمال قتل اپستین در سلول زندان صحبت کرده است. وی «بیل کلینتون» رئیسجمهور اسبق آمریکا را به دست داشتن در این قتل متهم کرده است.
در حدود ۲۰۰۰ صفحه سندی که از سوی دادگاه درباره اتهامات اپستین مبنی بر سوءاستفاده جنسی از دختران زیر سن قانونی منتشر شده، نام افراد مهم و صاحبان قدرت و ثروت به عنوان همدستان وی در اداره باند قاچاق انسان ذکر شده که برای نمونه میتوان به «شاهزاده اندرو» یکی از اعضای خاندان سلطنتی بریتانیا، یک فرماندار پیشین و یک سناتور پیشین آمریکایی اشاره کرد.
همین امر موجب شده تا این فرضیه مطرح شود که افراد مهمی که از اعترافات اپستین نگران بودهاند، توانستهاند به نحوی وی را در زندان به قتل برسانند.
با وجود گذشت چند ساعت از توییتهای گوسار، دفتر وی از پاسخگویی به سؤال رسانهها در مورد توییتهای وی خودداری کرده است. مقامهای آمریکایی هم به طرح دوباره فرضیه قتل اپستین، واکنشی نشان ندادهاند.