برخی فعالان سیاسی و رسانهای تلاش کردند از همین صحنه تحقیرآمیز نتیجه بگیرند که مذاکره با ترامپ خوب و درست است و یا اینکه زلنسکی مجادله خوبی با ترامپ داشته است.
نخستوزیر کانادا جاستین ترودو از تلافیجویی این کشور علیه تعرفه ۲۵ درصدی دولت دونالد ترامپ علیه این همسایه جنوبی آمریکا خبر داد.
در شرایط فعلی که هیچ عقل سلیم و هیچ استراتژیست و سیاستمدار عاقلی در هیچ کجای جهان پیشنهاد مذاکره با ترامپ نمیدهد، سوال اینجاست که اصلاحطلبان با اینکه نتیجه مذاکره با ترامپ را از پیش میدانند،چرا اصرار دارند که ایران چنین ذلیلانه وارد مذاکره با ترامپ شود؟
افشای همکاری رویترز با وزارت دفاع آمریکا نشان میدهد که رسانههای غربی نهتنها بیطرف نیستند، بلکه در چارچوب عملیات پیچیده جنگ شناختی علیه کشورهایی مانند ایران فعالیت میکنند. این موضوع، ضرورت توجه و هوشیاری بیشتر نسبت به روایتهای رسانهای و اهداف پشت پرده آنها را برجسته میکند.
گفتمان وفاق ملی که از ابتدای دولت مسعود پزشکیان با هدف ایجاد همگرایی سیاسی در کشور مطرح شد، این روزها تحت فشار جدی اصلاحطلبان رادیکال قرار گرفته است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در واکنش به تحقیر زلنسکی توسط ترامپ گفت: تحقیر خفتبار زلنسکی در مذاکره با ترامپ عبرت است برای کسانی که بوسه بر پنجهٔ گرگ را توصیه میکنند؛ هشداری که در بیانهٔ گام دوم مطرح شده است.
درحالی که اروپاییها سالها برای عرضاندام در دنیا روی طبل ناتو میکوبیدند، حالا آشکار شده این پیمان طبل توخالی بیش نبوده و اروپاییها از تشکیل یک ارتش ساده هم عاجزند.
وزیر خارجه آمریکا مارکو روبیو به سخن مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا کایا کالاس علیه دونالد ترامپ واکنش تندی نشان داد و گفت که «آنها فقط بازیهای احمقانه انجام میدهند.»
ماجرای مجادله در کاخ سفید هر لحظه ابعاد تازهتری به خود میگیرد و حالا فیلمیهایی از زوایای مختلف منتشر شده که نشان میدهد رئیس جمهور آمریکا و اطرافیانش تا چه میزان زلنسکی را تحقیر کردهاند.
شرق در عین حال به خاطر اختلاف موقتی آمریکا و اروپا، از ایران خواسته از فرصت استفاده کرده و به اروپا نزدیک شود! نویسنده البته به سوابق بیارادگی و بدعهدی دامنهدار اروپا اشاره نمیکند.
برت رتنر، تهیهکننده و کارگردان آمریکایی، که در اوج جنبش «میتو» در این کشور به فساد و آزار و اذیت جنسی متهم شد، ساخت مستندهایی درباره دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، و همسر او ملانیا را در دست ساخت دارد.
آمریکا دیروز در حالی بر سر میز مذاکره با روسیه بر سر سرنوشت جنگ اوکراین و امنیت و آینده اروپا نشست که هیچ نمایندهای از اروپا در این مذاکرات حاضر نبود.
در حالی که ۱۰ هزار مشترک در نیویورک آمریکا برق ندارد، ترامپ با بازنشر پستی در فضای مجازی قطعی برق را به عنوان نشانه فروپاشی نظامها معرفی کرد.
تمام کسانی که اکنون حلقه پیرامون ترامپ را تشکیل میدهند، دارای وجوه مشترکی هستند؛ از جمله اینکه همگی آمدهاند تا نه فقط بر آمریکا که بر دنیا حکومت کنند.
ترامپ همزمان میخواهد با پنبه سر ببرد. او با ژست آتشبس و تضمین آن، دوره جدید خود را شروع کرد اما بلافاصله سراغ بحث تخلیه غزه رفت و بحث کوچ اجباری را مطرح کرد. طرحی که حتی سازمان ملل و دولتهای نظیر آلمان و فرانسه هم با آن مخالفت کردند.
مردم ترکیه در استانبول و آنکارا برای حمایت از حق مردم غزه و در اعتراض به طرح ترامپ برای کوچاندن آنها به خیابان آمدند.
در حالیکه ترامپ و نتانیاهو بر آواره کردن مردم غزه اصرار دارند، مصر تلاش دارد طرح جایگزین ارائه دهد؛ اما لزوما این طرح نیز به معنای برآورده شدن خواستههای مردم غزه نیست.
این روزها و درپی تهدید ترامپ که گفته است، مردم غزه را به مصر یا اردن کوچ خواهد داد، یک فیلم کوتاه (کلیپ) از یک نوجوان فلسطینی ساکن غزه در فضای مجازی دست به دست میشود و با استقبال زیادی روبهرو شده است.
وزیر خزانهداری آمریکا اسکات بسنت از کاهش صادرات نفت ایران به ۱۰۰ هزار بشکه میگوید اما کارشناسان معتقدند که تلاشهای دولت ترامپ در بهترین حالت، کاهش محدودی خواهد داشت.
روزنامه زنجیرهای هممیهن ادعا کرد تفاوتی در آن دعوت و ترغیب به مذاکره و این همراهی و همنوایی با سیاست اعلامی «منع مذاکره» نمیبینیم.