به گزارش حلقه وصل، سیدحسن حسینی ارسنجانی، نویسنده، با بیان اینکه موضوعات بکر بسیاری در رابطه با انقلاب اسلامی در شهرستانهای کشور وجود دارد، گفت: وقتی ادبیات در محدوده خاصی مانند تهران دور بزند، چیزهایی را که در آن محدوده زمانی و مکانی بگنجد، میتوانند به شما ارائه بدهند و پس از مدتی نیز آثار تکراری و کلیشهای میشوند.
وی ادامه داد: وقتی موضوعات و سوژههای مرتبط با انقلاب اسلامی در سطح کشور گسترش پیدا کند و در هر منطقه و اقلیمی نویسنده در آن حول و هوش و با موضوعات پیرامون خود قلم بزند، روایات تازهتر و بکرتری را ارائه میدهد.
این نویسنده با تأکید بر اینکه 90 درصد انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در شهرستانها رخ داد، تصریح کرد: دو قشر از افراد جامعه در جنگ تحمیلی مؤثر بودند، یکی افراد شجاع و بیباک و قشر دیگر عشایر و روستاییان بودند که در جنگ پررنگتر جلوه میکردند.
حسینی افزود: روستاییانی همچون مرتضی جاوید که در محل زندگی خود چوپانی میکرد و همراه گوسفندان شبها را در دشت ها به سر میبرد، در جنگ نترستر و بیباکتر ظاهر میشدند، اما اغلب کسانی که از شهر به جبهه میآمدند دچار ترس میشدند.
وی با اشاره به اینکه همه مردم در انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی سهیم بودند، گفت: اکثر کسانی که در انقلاب اسلامی شرکت داشتند هر کدام یک کتاباند که ناگفته و نانوشته باقی ماندهاند. در شهرستانها کتابهای بسیاری هست که خاک میخورند و به مرور زمان زیر خاک میروند.
نویسنده کتاب «مبصر کلاس هشتم» همچنین گفت: مسئولان گوشه چشمی هم به شهرستانها داشته باشند. متاسفانه اغلب خاطرهنگارها در شهرستانها آموزش ندیدهاند و داستان نویسی و حتی چگونگی تهیه مصاحبه و اطلاعات را نمیدانند و آموزش داستاننویسی و خاطرهنگاری در شهرستانها ضعیف است. در شهرستانها داستاننویس زیاد است، اما مانند علف هرز بالا میآیند، سبز میشوند، گل هم میدهند، اما به سرعت از بین میروند.
حسینی در بخش پایانی سخنانش در رابطه با دیدار شاعران با نویسندگان گفت: ما نویسندگان هم رهبرمان را دوست داریم و علاقه داریم به دیدار ایشان برویم، اما چنین فرصتی تنها به شاعران داده میشود. هر سال شعرا که خدمت مقام معظم رهبری میروند، میبینم و غبطه میخورم. گاهی هم با خودم میگویم نویسندگی را کنار بگذارم و به سراغ شعر بروم تا بتوانم با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کنم.