به گزارش حلقه وصل، زائرین اربعین در نجف، مهمان مضیف امیرالمؤمنین با دست پخت خادمین ایرانی میشوند.
مصطفی فروتن جانشین ستاد «با کاروان» در شهر نجف اعلام کرد: زائرین حضرت علی علیه السلام از 6 صفر تا ١٨ صفر مهمان غذای حضرتی با دست پخت خدام ستاد باکاروان میشوند.
وی افزود: فعالیت مضیف عتبه علوی در جوار حرم امیر المؤمنین پذیرای از زائرین و توزیع روزانه 5000 پرس غذا در سه نوبت است.
فروتن در ادامه گفت: 40نفر از نیروهای ستاد با کاروان مشغول به پخت غذا و نان، بسته بندی و توزیع غذا بین زوار در مضیف و خادم افتخاری حضرت علی علیه السلام هستند.