اسحاق جهانگیری، معاون اول دولتهای یازدهم و دوازدهم، در حالی از بازخواست مسئولان برای کوتاهی در مدیریت ناترازی برق سخن گفته که عملکرد دولت روحانی در زمینه تولید برق و خاموشیهای گسترده به شدت مورد انتقاد بود.
شب گذشته معاون حقوقی رئیسجمهور گفته که برای رشد اقتصادی ۸ درصدی نمیشود با بخش عظیمی از کشورها ارتباط نداشته باشیم و به این رشد برسیم. این در حالی است که همزمان معاون اجرایی رئیسجمهور توئیت متفاوتی منتشر کرد.
این روزها در فضاسازی رسانههای اصلاحطلب و برخی چهرههای نزدیک به روحانی، تلاش شده است مذاکره با ترامپ را به محور موضوعات کشور تبدیل کنند.
روحانی در دیدار با جمعی از جوانان رسانهای حامی خود گفته که «با وجود اینکه در ابتدای انقلاب همه مردم امام خمینی (ره) را قبول داشتند و امام هم در پاریس، جمهوری اسلامی را مطرح کرده بودند و حتی مردم هم در شعارهایشان گفته بودند استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، اما در عین حال امام شکل نظام را به رأی مردم گذاشت. قرار ما این شد که ببینیم مردم چه میخواهند. قرار این بود که حداکثر ما پیشنهاددهنده باشیم و از مردم بپرسیم.»
ظریف در حالی در سخنانی خطاب به ترامپ دست ایران در حوزه هستهای را با وجود غنیسازی ۶۰ درصد پر دانسته که قانون اقدام راهبردی موجب این امر شده است.
رسانههای غربگرا در آستانه ورود ترامپ به کاخ سفید با تیترهای ذوقزده پالس و پیام ضعف به طرف مقابل مخابره میکنند.
اگرچه ترامپ کل مردم ایران را یک «ملت تروریست» خطاب کرده است؛ اما همواره از تنش نظامی گسترده با ایران دوری میکند.
انتصاب فرد مسئلهداری همچون امیر آریازند در نهاد ریاستجمهوری آنهم در شرایط تنش منطقهای، جای تامل دارد.
همتی که سالها به عنوان منتقد اقتصادی دولت در شبکههای اجتماعی فعالیت می کرد امروز که در این حیطه به عنوان وزیر اقتصاد مسئولیت یافته به موضوعات غیر اقتصادی مانند فیلترینگ میپردازد.
نکته مهم این است که موضوع فیلترینگ به خاطر کوتاهی و کج کارکردی دولت متبوع وی (دولت روحانی) درباره نظام بخشی به فضای مجازی به عنوان قاعده جاری در همه کشورها، به کشور تحمیل شد اما طیف متهم خسارتهای آن ولنگاری مجازی و فیلترینگ بعدی، قیافه طلبکاری به خود میگیرند.
عراقچی هرچند در سخنرانیها امیرعبداللهیان را اسطوره میخواند و بر ادامه راه او تاکید میکند اما به سرعت مسیر خالصسازی در دستگاه وزارتخارجه را دنبال کرده و در صدد جایگزین ساختن نیروهای گوش به فرمان ظریف به جای نیروهای شهید امیرعبداللهیان است.
سخنان آقای پزشکیان درباره قیمت بنزین حاشیهساز شده است تا جایی که محمدرضا عارف مجبور به واکنش و توضیح شد.
با پیروزی محمدرضا عارف در جنگ معاون اولی و کوتاه ماندن دست محمد جواد ظریف و آذری جهرمی از غنائم دولت، تیم رسانهای آنها درحال حمله او هستند و باید منتظر ماند و دید در روزهای آینده به چه شکل دیگری به عارف حمله خواهد شد.
نشست خبری مسعود پزشکیان به عنوان فرد منتخب انتخابات لغو شده و تاکنون برگزار نشده است. اتفاقی که در مقایسه با اسلاف او غیرمعمول است.
فهرست بلند موفقیتهای دولت کوتاه سیزدهم سندی گویاست که ثابت میکند مسیر پیشرفت و توسعه ایران بدون توجه به تحریمها و با فرض دائمی بودن آنها بسیار دستیافتنی و واقعبینانهتر از مسیری است که در آن چشم به دستان غرب دوختهاند و به میز مذاکرات و توافق با آمریکا امید بستهاند. کسانی که در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو به دنبال اولویت دادن به مسئله تحریمها برای گشایش اقتصادی هستند سالهاست که از تحولات روز ایران و جهان عقب ماندهاند.
حسن روحانی در دیدار با تحریریه روزنامه اعتماد، عدم موفقیت در تحقق وعده خود مبنی بر واردات 200 فروند هواپیما را به گردن دیگران انداخت.
محمد باقر نوبخت که از شهر رشت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی کاندیدا شده بود نتوانست در زادگاهش حائز آرای منتخب مردمی شود.
روزنامه اصلاحطلب اعتماد از اختصاص بودجه برای سرعت بخشیدن به طرح ملی نهضت مسکن عصبانی شد!
روزنامه اعتماد تیتر زده: «شعار رئیسی، ۲ میلیارد دلار برای مردم آب خورد» و در ادامه نوشته است: «مسکنسازی از جیب ملت! به نظر میرسد با توجه به کمبود منابع مالی برای ساخت مسکن ملی، دولت دست به دامان صندوق توسعه ملی شده است. رئیس صندوق توسعه ملی نیز هفته گذشته قرارداد سپردهگذاری ۲ میلیارد دلاری به منظور حمایت از طرح نهضت ملی مسکن را امضا کرد».
حزب اعتدال و توسعه به دنبال ائتلاف انتخاباتی با حزب کارگزاران، اعتماد ملی، ندای ایرانیان و خانه کارگر و طیف موسوم به اصولگرایان معتدل (نزدیک به علی لاریجانی و برخی نمایندگان ادوار مجلس) است و میخواهد آنها را به عنوان منتقد و مخالف دولت در انتخابات گرد آورد.