اکبر نبوی با انتقاد از متن سریالهایی که در سالهای اخیر در حوزه تاریخ معاصر و مشخصاً تحولات مرتبط با انقلاب اسلامی نوشته شده است، عنوان کرد که نویسنده بیشتر به تخیل خود اکتفا کرده است.
آرش تیر را در چله ی کمان نهاد. زه را کشید. بیشتر و بیشتر. نه با زور بازو، که با قدرت ایمان و نیروی جان. جان در تیر نهاد و تیر و جان یکی شده بودند.
از ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ تا پایان مرداد ۱۳۹۸ ، ۱۳۵ قسمت سریال توسط عباس نعمتی به نگارش درآمده و تولید شده که این مقدار سریال نویسی و پخش آن در طول یکسال اخیر رکورد محسوب میشود.
در عین سابقه مقبول برخی اعضا، چند نکته در آن مشهود است: مدیران و نامهای تکراری و برخی از آدمهایی که حضورشان در شوراهایی ازایندست در تضاد با رفتار حرفهای خودشان و آثار نازلشان است.
اکبر نبوی، منتقد و کارشناس سینما معتقد است: رسانهها در همه جای دنیا روی موضوع امنیت ملی و منافع ملی حساس هستند؛ ما هم باید در موضوع «دفاع تهاجمی فعال» استراتژی صحیحی داشته باشیم.
این منتقد عنوان کرد: رهبری گفته اند سینما کلید حل بسیاری از مسایل کشور است ولی این جمله در باور امامان جمعه، اهالی سازمان برنامه و بودجه و بسیاری دیگر از افراد وجود ندارد. حتی خانواده سینما درک این را ندارد که مهمترین نقطه از جهت تاثیر هستند. در آمریکا نسبت تنگاتنگی با هالیوود و وزارت خارجه وجود دارد در اینجا نسبت وزارت خارجه با سینما چیست؟ به نظرم باید یک بار دیگر سینما را بازتعریف کنیم و بدانیم سینما به معنای یکی از وسایل درست انتقال پیام نقش بازدارندگی در آسیب های اجتماعی دارد.
بیم داریدافکار و اندیشه های شما را هم در مستندهایی دیگر، به نقد و تحلیل بنشینند و چهره بینقاب تان بر مردم و بویژه جوانانی که میکوشید مواضع و شخصیت واقعی تان را از آنها پنهان نگه دارید، آشکار شود؟
خبرنگار را رییسجمهور بدون کاخ مینامند و کار او را به دلیل تاثیر اجتماعی که دارد، تقریبا برابر با مصلح اجتماعی و دانشمند در نظر میگیرند. اغلب آنها جذب جادوی خبرنگاری شدهاند و این حرفه را مانند سربازی رفتن میدانند که باعث میشود فرد را برای برعهده گرفتن مشاغل مختلفی مانند اجرا آماده کند.
جمال شورجه، محمدتقی فهیم و اکبر نبوی طی نشستی 40 سال سابقه سینمای انقلاب اسلامی را بررسی میکنند.
وحید جلیلی جامعیت آوینی را موجب ظهورش در جامعه برشمرد و گفت: جامعیت به آوینی کمک کرد در شرایطی که بادکنکهایی مثل مخملباف ترکیدند و صدایشان هم خیلی مهیب بود و شاید بعضیها را منفعل کرد و بعضیها را ترساند، به یکباره آوینی ظهور کرد.
برنامه «چشم شب روشن» روز چهارشنبه با موضوع «نگاه، فکر و اندیشه شهید مرتضی آوینی» به روی آنتن رفت.
اکبر نبوی فعال رسانهای و منتقد سینما در فضای مجازی از پرسش و پاسخهای برنامه دورهمی انتقاد کرد.
اکبر نبوی مجری کارشناس سینما «چشم شب روشن» چهارشنبه نهم اسفند، میزبان، احمد مرادپور کارگردان، فیلمنامه نویس و تدوینگر برای گفتگو درباره قهرمان در سینما بود.
نادر طالبزاده در خصوص فیلم «بهوقت شام» گفت: بسیار فیلم خوبی بود. فیلمی پر شات همراه با یک معماری دوربین فوقالعاده بود. داستان پیرامون موضوعی بود که تا به حال آن را کسی ندیده است و اثر با یک دکوپاژ پخته همراه بود.
برنامه سینمایی «ققنوس» در شبکه چهار سیما اولین قسمت خود را به نقد و بررسی فیلم سینمایی «فیلشاه» اختصاص داد.