مراسم هفته وحدت با حضور ۷۰۰ نفر از علمای اهلسنت و تشیع در مشهد مقدس با موضوعمحوری وحدت برای غزه برگزار شد.
در ادامه سلسله جلسات «عصر تواصی» نشستی دوشنبه 6 تیرماه با موضوع مهندسی فرهنگی تشیع با نگاه تحلیلی و تبیینی قرآن ویژه بانوان فعال فرهنگی اصفهان برگزار می شود.
زمانی که خیلی از خواص و سرشناسان عرب با حضرت علی درافتادند؛ ایشان فرمودند: یکی از دلایلی که امروز عربها با من دشمن شدند، این است که من دختران ایرانی را به سرزمینشان بازگرداندم.
هشتم ماه شوال سالروز تخریب قبرستان بقیع است. مرحوم حضرت آیتالله صافی گلپایگانی مرجع عالیقدر جهان تشیعبه این مناسبت سرودهای با مطلع «خوش آن نسیم که مىآید از کنار بقیع» دارد.
بعد از آنکه امام حسن (علیهالسلام) به مقام امامت منصوب شد، معاویه دریافت که با شمشیر نمیتواند با ایشان مبارزه کند. بنابراین دو سیاست نفوذ و جنگ فرهنگی را پیشبرد و توانست پایههای حکومت خود را استوار کند. اما در مقابل، امام حسن (علیهالسلام) با جهاد فرهنگی خود توانست معاویه را در موضع شکت قرار دهد و اسلام حقیقی را در بطن جامعه پیاده کند.
دومین همایش «ظرفیت امت اسلام در گام دوم انقلاب» با حضور علما و فرهیختگان اهل سنت با هدف بررسی ظرفیتهای امت اسلامی جهت نیل به اهداف و آرمان های انقلاب برگزار شد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی ارتحال آیتالله سید محمدسعید حکیم را تسلیت گفت.
دومین آیین جلوههای تبلیغ به منظور تجلیل از ۴۰ فعال تبلیغ دین در چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
فرمانده حفظ و نشر ارزشهای آثار دفاع مقدس ایلام گفت: ظهر امروز فرمانده گروه تفحص جبهه میانی و یکی از همکارانش که مشغول تفحص شهدا بودند، به وسیله مین به شهادت رسیدند.
این نوع نظریهپردازی برای «براندازی نرم»، دور از صحنه منازعات سیاسی و در قالب و بسته بندی «علمی» صورت می گیرد، به صورت خزنده و چراغخاموش در حال پیشروی است.
وقایع امروز جهان، بیش از هر دوره تاریخی دیگری، رنگ و بوی آخرالزمانی به خود گرفته است. مثلا همین بحران کرونا اگرچه از نظر پزشکی تبعیضی بین فقیر و غنی نمیگذارد، اما از نظر معیشتی زندگی صدها میلیون از مستضعفترین مردم جهان را با بحران شدید اقتصادی مواجه کرده است. صدها میلیون از خانوادههای فقیر جهان که درواقع روزمزد هستند، چطور میتوانند چند ماه کار نکنند و از پس اجاره خانه یا مخارج خورد و خوراک خودشان بربیایند؟! آیا ظلمی فراگیرتر از چنین مواردی هست؟
این اصل بدیهی و اساسی را کسی متوجه نشود و انکار کند... بنده نمیدانم چطور میتواند اسم خودش را موافق یا مخالف یک نظام سیاسی بداند؟! و کشور ما به غیر از جمهوری اسلامی ... حتی در مخیله و روی کاغذ هم هیچ جایگزین و رقیب جدی ای ندارد! جایگزین این نظام فقط هرج و مرج و فروپاشی ملی و تجزیه کشور و ... ورود به چرخه ی بدون توقف و بدون راه نجاتی از جنگ داخلی و بربریت و ... تا انتهای پرتگاه نابودی ست!
استاد حوزه و دانشگاه ضمن عرض تبریک به مناسبت ولادت امام محمد باقر گفت: منطقه اردهال کاشان پایگاه تشیع ایران است.
سیودومین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی با شعار «قدس، محور وحدت امت» با گردهمایی ۱۰۰ کشور جهان اسلام و همزمان با هفته وحدت با حضور رئیس جمهور و علمای برجسته جهان اسلام کار خود را آغاز کرد. در مراسم آغازین این کنفرانس رئیس جمهور به سخنرانی پرداخت و پس از آن، شخصیتهای جهان اسلام درباره اهمیت و ضرورت وحدت صحبت کردند. این کنفرانس تا روز دوشنبه ۵ آذرماه ادامه خواهد داشت که در حاشیه این مراسم نشستها و کمیسیونهای تخصصی برگزار میشود.
تبري از دشمنان دين، يکي از آموزه هاي مورد تاکيد دين مبين اسلام است که بخصوص در نزد شيعيان از جايگاه خاصي برخوردار است. واژه تَبَرِّي که در لغت به معناي دوري کردن و جداشدن است، در اصطلاح و استعمال ديني آن نيز به معناي بيزاري و دوري گزيدن از دشمنان و منکران دين است. تبرّي در اين معنا ريشه در قرآن کريم دارد و محور بسياري از آيات قرآن کريم است. در مکتب شيعه تبرّي از دشمنان دين، يکي از ارکان دين است که در کنار تولّي، از نشانه هاي ايمان واقعي به حساب ميآيد. همين خصوصيت باعث شده است که شيعيان در هر زمان و هر شرايطي داراي روحيه ظلم ستيزي و طاغوت گريزي باشند. از همين رو در مکتب تشيع از ما خواسته شده که ضمن انکار روش و سلوک اهل باطل و منکران ولايت الهيه در گفتار، در قلب و باطن خود نيز از آنان بيزار باشيم. همچنانکه تشيع واقعي هنگامي نمايان خواهد شد که در عمل نيز از رفتارهايي که مورد رضايت اهلبيت(ع) نيست، کناره بگيريم.
انقلاب اسلامي که در ايران شيعي رخ نشان داد، در ميان اهل سنت جهان سه نگاه را ايجاد کرد؛ عدهاي از ابتدا بدبين بوده و آن را تکرار صفويه و يادآور روزهاي تلخ طرد اهل سنت مي ديدند، عدهاي خوشبين بوده و آن را احياء عزت اسلام پس از فروپاشي عثماني، در کشوري که وابستگي تام به آمريکا داشت، مي پنداشتند و عدهاي هم مردد بوده و بين خوف و رجا بدان مي نگريستند.
«کسانی که می خواهند تفرقه ایجاد کنند نه سنی اند و نه شیعه»