مستند «برای پس از مرگم» به تهیهکنندگی و کارگردانی عبدالرضا نعمتاللهی پرتره روحانی اندیشمند و عارف صفایی حائری مشهور به سهشنبه ۱۴ فروردین ساعت ۱۶ از شبکه مستند پخش میشود.
استاد حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران میگوید: وقتی فتنه در جامعه اسلامی بروز پیدا میکند آنگاه دیگر مجالی برای صبر نیست و باید به مواجهه با فتنه برخاست. وقتی فتنه ظهور علنی مییابد دیگر نمیتوان از صبر و مماشات گفت.
قبل از برگزاری جشنواره فجر وزیر ارشاد توسط بدنه قدرتمند سینما با الفاظی آشنا مورد تهدید قرار گرفت و در بیانیهای رسمی خطاب قرار گرفت و به او اخطار داده شده که آماده هزینه دادن باشد.
استاد موسسه امام خمینی گفت: در مأموریتی که از طرف شورای تحول علوم انسانی به محمدی سپردهشده بود، ایشان منزل شخصی خودشان را فروختند و بدون هیچ چشمداشتی صرف هزینههای این کار مهم کردند.
معترضان سازمان سینمایی احتمالا بیانیهای را خطاب به رئیس جمهور در روزها یا پس از جشنواره فیلم فجر منتشر خواهند کرد تا از سازمان سینمایی امتیازات بیشتری دریافت کنند.
انتشار ویدئوی بخش ممیزیشده از قسمت چهارم برنامه «جوکر» در فضای مجازی نشان داد ممیزی در محصولات نمایشی یک نیاز مبرم است.
امیدواریم مسئولان وزارت ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی هرگز به خواسته ناحق و نابجای محمدی و امثال وی تن در نداده و ضمن برخورد قهری با مبتذل سازان سعی در اشاعه فرهنگ ایرانی-اسلامی داشته باشند.
علاوه بر موارد غیراخلاقی و مستهجن فیلم چپ راست، اصلاحات این فیلم شامل توهین به برخی از مقدسات دینی و دهنکجی به بعضی از بزرگان انقلاب هم میشود.
سیاست سازمان سینمایی به رسمیت شناختن مجوزهای صادر شده در دولت قبل است اما تهیه کننده فیلمی که حتی با سیاستهای دولت قبل نیز قابل نمایش نبوده است، زبان به تخریب و توهین گشوده است.
محمدی با شناختی که از روحیه شکننده و تدافعی محمد خزاعی دارد یک فضای تقابلی را کلید زده تا آتشی را شعلهور کند که این آتش فضای دو قطبی سینما را تشدید و تا جشنواره فیلم فجر امتداد پیدا کند.
سریال به کارگردانی «حامد محمدی» و تهیه کنندگی «منوچهر محمدی» از شوخیهای بیشرمانه و مبتذل، نه خندهدار است و نه به دل مینشیند و با توهین به یکی از مهمترین شمایلهای جنگ ادامه پیدا میکند.
برخی محصولات ناکام شبکه خانگی برای پوشاندن ایرادات پرشمار کیفی شان قسمت ناموفق با اعلام توقیف و ممیزی دست به خبرسازی میزنند تا با این خبرسازی ها راه نجاتی پیدا کنند.
قطعاً سریال «قبله عالم» فقط حاصل درک ناقص تاریخی و نابلدی یک پدر و پسر سینماگر نیست. محمدیها لودهبازی را با طنز و کمدی اشتباه گرفتهاند.
تقریبا تا اوایل دهه ۸۰ دستمان به قلم نرفت و کسی هم تشویقمان نکرد و عمده ما به اتفاق در عرصه تاریخنگاری انقلاب و جنگ کار کردیم. اما در دهه ۷۰ موج تاریخنگاری گسترده پهلویها راه افتاده بود.
من یزید را شدیدا محکوم میکنم و به احترام امام حسین(ع) فقط سکوت میکنم!
میگویند دولت فعلی هم دارد با سینما شبیه همان کاری را میکند که دولت قبل در آخرین ماههای حضورش انجام داد؛ یعنی تلاش برای تعطیل کردن خانه سینما و دولتی کردن ساختار فیلمسازی در ایران.
طالبی: وقتی مدیر جشنوارهات دوتابعیتی شود معلوم است که نمیشود در جشنواره شرکت کرد. «یتیم خانه ایران» را از جشنواره بیرون کشیدم چون مدیرش دوتابعیتی بود و یک دوتابعیتی را هم مشاورش کرده بود.
منوچهر محمدی در یادداشتی شفاهی به این سوال پاسخ داد که آیا مردم ایران بینش سیاسی بالاتری نسبت به مردم جهان و پیش از انقلاب اسلامی دارند؟
هرچند برخی فرمولها ممکن است کلیشه باشند ولی الزاما تکراری یا تاریخ مصرف گذشته نیستند و بنا به فراخور زمانه به روز میشوند. فرمول نفوذ چندین ساله آمریکاییها برای ایجاد ناامنی و در ایران مخصوصا پس از انقلاب شاید تکراری به نظر میرسد ولی فرمولی واحد را با ویژگیهای منحصر به فرد خود می بینیم.
منوچهر محمدی گفت: ترکیبی از اکران فیلم های داخلی همراه با اکران محدود فیلم های خارجی بهترین راهکار برای تقویت سینمای ایران است. زیرا در حال حاضر این تنها قاچاقچیان کالای فرهنگی هستند که از نمایش فیلم های خارجی سود می برند.