کتاب «اتل متل یه شاعر» شامل گزیده اشعار ابوالفضل سپهر اثر حسین قرایی توسط نشر ۲۷ بعثت منتشر و راهی بازار نشر شد.
سیامین بسته فرهنگی «حلقه وصل» به معرفی آثار مکتوب و تصویری مرتبط با شادروان «ابوالفضل سپهر» پرداخته است.
در این مراسم، جواد محدثی خراسانی، محمدرضا وحیدزاده، حمیدداودآبادی، محمدعلی صمدی، حاج رحیم چهره خند، گرشاسبی به بیان خاطراتی درباره این شاعر دفاع مقدس پرداختند.
آیین «شب شاعر» سازمان اوج در چهلمین ایستگاه خود به واکاوی اشعار و تاثیرات سپهر انقلاب پرداخت و در این مراسم مسعود دهنمکی، وحید جلیلی، نصرالله پژمانفر، محمدصادق کوشکی، حمید داودآبادی، مصطفی محدثی خراسانی و... به بیان خاطراتی از ابولفضل سپهر پرداختند و هر کدام از نگاه خود تاثیرات سپهر را در پیش برد اهداف انقلاب اسلامی از طریق زبان مردم بودن شعرهایش، واکاوی کردند.
چهلمین مراسم «شب شاعر» پاسداشت «ابوالفضل سپهر»، عصر امروز در موسسه فرهنگی هنری اوج با حضور حجتالاسلام والمسلمین پژمانفر، گلعلی بابایی، مسعود دهنمکی، وحید جلیلی، مصطفی محدثی خراسانی، حمید داوودآبادی، کامران شرفشاهی، میلاد عرفانپور، احمد بابایی، بسیاری دیگر از دوستان و خانواده این شاعر فقید برگزار شد.
رضا اسماعیلی در یادداشتی نوشت: ابوالفضل سپهر نماینده ادبیات شفاهی انقلاب بود. شاعری مردمی و بسیجی. دیگر این که من نیز بر این اعتقاد و باورم که او پیش و بیش از شاعر بودن، یک انسان دردمند بود.
چهلمین «شب شاعر» برای بزرگداشت زنده یاد «ابوالفضل سپهر» در نخلستان موسسه هنری رسانه ای اوج برگزار می شود.
نشست عصری با کتاب اختصاص به کتاب «انسان، رزمنده، نویسنده» نوشته حسین قرایی داشت که او در این مراسم گفت: به نظرم گلعلی سرچشمه است، همه تفکرات را در پازل اندیشه خود جای داده است.
علیرضا قزوه، مدیر مركز آفرینشهای ادبی حوزه هنری، گفت: اگر امروز ادبیات دفاع مقدس اینطور بالنده شده، باید بدانیم معمار این تفكر، شهید احمد زارعی بوده است.
علی عباسیان و عبدالله آذری از دوستان دوره دبیرستان و بچههای هیات ابوالفضل(ع) بودهاند. آنها با شیطنتها و روحیات و اخلاق سپهر از نزدیک آشنایند و حرفهای جالبی از زندگی او دارند. سپهر مسئول تدارکات هیاتشان بود و پرجنب و جوش. با این دو دوست قدیمی درباره ابوالفضل و دوره زندگی کوتاهش سخن گفتهایم.
داغ ابوالفضل هنوز برایش تازه است و چه زیبا از کمکهایی که ابوالفضل پس از عروجش به مادر میکند، سخن میگوید. با مادر سپهر و برادرش بهراد در قرچک ورامین به گفتوگو نشستیم. با مادر اشک ریختیم و دلمان برای لحن سوزناک «اتلمتل»های ابوالفضل تنگ شد.
بابایی از کسانی است که با ابوالفضل سپهر ارتباطی صمیمی و تنگاتنگ داشت و با هم به دیدار خانواده شهدا و مناطق عملیاتی میرفتند. ابوالفضل در بستر احتضار، وکالت نشر شعرهایش را به بابایی سپرد. هرچند بابایی توضیحات کوتاهی درباره سپهر داده است، اما همین نکات موجز و مختصر، روزنهای است برای شناخت مردی که اهل زمین نبود.