اردوغان و وزیر خارجه او که ماندنشان در قدرت به شبی بند است، نباید ایران را که چند دهه در بحرانهای مختلف خارجی و داخلی آبدیده شده مخاطب قرار دهد.
سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان اخیرا از تذکر به مقاماتی که موضوع مذاکره با آمریکا را مطرح کرده بودند سخن گفت که به نظر میرسد محمد جواد ظریف معاون پزشکیان از جمله این مقامات است.
این روزها در فضاسازی رسانههای اصلاحطلب و برخی چهرههای نزدیک به روحانی، تلاش شده است مذاکره با ترامپ را به محور موضوعات کشور تبدیل کنند.
وزارت امور خارجه امروز در بیانیهای درباره تحولات سوریه اعلام کرد: ایران ضمن رصد دقیق تحولات سوریه و منطقه و با در نظر گرفتن رفتارها و عملکردهای بازیگران مؤثر در صحنه سیاسی و امنیتی سوریه، رویکردها و مواضع متناسب را اتخاذ خواهد کرد.
سفر وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به سوریه پیام روشنی در راستای راهبرد جمهوری اسلامی ایران در برخورد با هرگونه اقدام غیرقانونی و تروریستی در منطقه دارد.
شعاع دیپلماسی فعال عراقچی در زمان کوتاهی ۹ کشور لبنان، سوریه، عربستان، قطر، عراق، عمان، اردن، مصر و ترکیه را در بر گرفته است که هر یک از این سفرها حاوی پیام خاصی به کشورهای منطقه بود.
تاکید اصلاحطلبان بر ورود ظریف به عرصه دیپلماسی دولت در حالی است که تجربه برجام همچنان پیش چشمان ماست.
رژیم صهیونیستی و هم پیمانان غربیاش خصوصا بعد از حمله به لبنان چندین عملیات فریب با لایههای مختلف رسانهای طراحی و اجرا کردهاند.
اوج خطای دیپلماتیک مسعود پزشکیان و همراهانش در سفر به عراق، دیدار با رئیس اقلیم کردستان عراق بود. اساسا مسعود بارزانی یک جایگاه و عنوان حقوقی رسمی ندارد و صرفا به عنوان رئیس یک حزب سیاسی فعالیت میکند و شأنی برای دیدار با رئیسجمهور ایران ندارد.
عراقچی هرچند در سخنرانیها امیرعبداللهیان را اسطوره میخواند و بر ادامه راه او تاکید میکند اما به سرعت مسیر خالصسازی در دستگاه وزارتخارجه را دنبال کرده و در صدد جایگزین ساختن نیروهای گوش به فرمان ظریف به جای نیروهای شهید امیرعبداللهیان است.
بر اساس صحبتهای سیدعباس عراقچی، برجام به پایان خط رسیده است و باید سند جدیدی نوشته شود.
در جریان معرفی و رأی اعتماد اعضای کابینه چهاردهم در مجلس، حواشی در مورد تأیید وزرا از سوی رهبری پیش آمد که این چند روزه فضای سیاسی و رسانهای کشور را تحتالشعاع خود قرار داده است. بعدازآنکه یک نماینده مجلس در اثنای بررسی وزیر امور خارجه اظهاراتی مبهم در مورد توصیه به مجلس مطرح کرد، رئیسجمهور در نطق پایانی خود جملاتی را بر زبان راند که به بسیاری اینگونه القا شد که بخشی یا همه وزرا به تأیید مقام معظم رهبری رسیدهاند.
اصولا نباید از بالاترین مقام کشور برای خواسته های سیاسی و جناحی خرج کرد چرا که همه میدانند، رهبری معظم به هیچ عنوان در چینش کابینهها ورود نمیکنند و صرفا در صورت درخواست مشاوره، نقطه نظراتی را مطرح میکنند.
عباس پاپیزاده، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: همه وزرای پیشنهادی توانستند از مجلس رای اعتماد بگیرند.
بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت از صبح امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شده و نمایندگان مخالف و موافق و وزرای پیشنهادی در حال بیان مطالب خود هستند.
نامه معرفی وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم صبح امروز و در جلسه علنی مجلس توسط رئیس مجلس قرائت شد.
فهرست بلند موفقیتهای دولت کوتاه سیزدهم سندی گویاست که ثابت میکند مسیر پیشرفت و توسعه ایران بدون توجه به تحریمها و با فرض دائمی بودن آنها بسیار دستیافتنی و واقعبینانهتر از مسیری است که در آن چشم به دستان غرب دوختهاند و به میز مذاکرات و توافق با آمریکا امید بستهاند. کسانی که در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو به دنبال اولویت دادن به مسئله تحریمها برای گشایش اقتصادی هستند سالهاست که از تحولات روز ایران و جهان عقب ماندهاند.
خبر توافق تهران و واشنگتن برای مبادله زندانیان، به سرعت خبر داغ جهان شد؛ حالا چند گروه داخلی و خارجی از این موضوع عصبانی شدهاند.
کاش میشد آقای روحانی بر «جام» دیگری برای نوشیدن و خنک شدن و سرمست شدن از پندار موفقیت امید میبست تا بیش از این عطش و تشنگی عدم تحقق برجام او را نیازارد.
برخلاف وعده و وعیدهای دولت روحانی، نه تنها تحریم ها لغو نشد بلکه در «دولتِ اصلاح طلبان» و یا بهتر بگوییم در دولت های سوم و چهارم خاتمی، حدود ۸۰۰ تحریم جدید نیز به فهرست تحریم های ضدایرانی اضافه شد.