شهید بهشتی در چند روز باقی مانده به پیروزی انقلاب و روزهای نخست در پی تشکل و سازماندهی هزاران جوان شیفته انقلاب و اسلام بود که بتواند در برابر دهها تشکل دستساز آمریکا و شوروی که کفار و مشرکین و منافقین را در بر میگرفت، بایستد.
گروهک فرقان که در نخستین ماههای پس از پیروزی انقلاب اسلامی با ترور شخصیتهایی همچون شهیدان سپهبد قرنی، مرتضی مطهری، مهدی عراقی و محمد مفتح در اندیشه بیآینده ساختن انقلاب بود حالا و در کوران موج جدید ترورهایی که با رهبری منافقین پی ریزی شده بود به سراغ یکی دیگر از شخصیتهای ممتاز و تاثیرگذار انقلاب آمده بودند.
امروز ۴۲ سال از شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یارانش میگذرد، آثار متعددی درباره شهید بهشتی، اندیشهها، تفکرات و بیانات ایشان منتشر شده است، نگاهی به کتابشناسی آثار منتشر شده درباره این شهید منابع خوبی را برای مطالعه به مخاطب معرفی میکند.
همزمان با سالروز شهادت آیتالله محمد حسینی بهشتی به کتابهایی که درباره این شخصیت انقلابی نوشته شدهاند، مروری داشتهایم.
مصطفی حائری زاده از پیشکسوتان نهضت انقلاب اسلامی پس از طی یک دوره طولانی مدت بیماری دار فانی را وداع گفت.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: اکنون که دولت انقلابی و ولایی سر کار آمده است همه باید جهادی تلاش کنند تا مشکلات کشور برطرف شود.
روایاتی از سیرهی زندگی شهید حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین حقانی در قالب مجموعه پوسترهای «سفیر حق» منتشر شد.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: از نظر شهید بهشتی آزادی خلاقیت انسان را به عنوان موجود متفکر پرورش میدهد که سبب میشود شخصیت خود و افراد جامعه را بسازد.
"محمدعلی صمدی" پژوهشگر تاریخی، در برنامه «دست در دست»: هیچ مسئولی در دوره ۴۰ ساله جمهوری اسلامی نمی تواند ادعا کند شبیه به شهید بهشتی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با اطمینان عرض میکنم که میتوان با ظرفیت کشور در همین شرایط سخت تحریم با یک برنامه پنج ساله، ثبات را به زندگی مردم بازگرداند.
همه عمرش را مبارزه کرد و بر باطل تیغ کشید و تکلیفش را هم کرده بود: «من، ذرهای در عمرم از مرگ نترسیدم و تعجب میکنم که یک مسلمانی از مرگ بترسد». حالا چنین آدمی درباره «عشق» چه گفته باشد خوب است؟
فرهنگسرای امام (ره) به مناسبت سالروز شهادت آیتالله بهشتی و حادثه تروریستی هفتم تیر مجموعه محصولات فرهنگی و مستندنگاری مجازی «تصویر ترور» را تولید و منتشر کرد.
محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به عنوان سخنران ویژه مراسم و یادواره شهدای هفتم تیر و جهت افتتاح پروژه در اردستان حضور خواهد یافت.
یک حامی دولتِ دولتهای روحانی و هاشمی که مدتهاست در خدمت پروژههای مدعیان اصلاحطلبی فعالیت میکند، مدعی شد بهتر است نامزدهای انتخابات آتی ریاستجمهوری، روحانی نباشند!
الان كدام يك از ائمه جمعه كشور ما براي امامت جمعه آموزش ديدند؟ كدام يك از مقامات سياسي ما براي آن كار سياسي تربيت شدند؟... بعضی افراد از باب شخصيت و جایگاهی كه خودشان پيدا كردند، به عدهاي هم روابط فاميلي كمك كرد و بعضيها هم به افتخار دامادي نائل آمدند و بالا رفتند. بعضيها هم مثلا براي حلقههاي خاصي هستند.
حزب جمهوری اسلامی که با هدف انجام یک کار تشکیلاتی منسجم ملی و گسترده و کادرسازی برای تحقق جامعه اسلامی و ایجاد وحدت و هماهنگی در پیشبرد اهداف این جامعه حیات خود را آغاز کرده بود در نهایت برای جلوگیری از عمیقتر و گستردهتر نشدن اختلافات با موافقت امام خمینی(ره) تعطیل شد. با دکتر یعقوب توکلی ضمن بازخوانی چگونگی تشکیل حزب جمهوری اسلامی، اشتباهات و غفلتهای صورت گرفته و درسهای این کنشِ سیاسی-تشکیلاتی برای امروز ما را مورد واکاوی قرار دادیم.
بهرام قاسمی، سخنگوی سابق وزارت امور خارجه در مقطعی با شهید بهشتی در شورای انقلاب اسلامی همکار بود و از موسسان اولیه دبیرخانه شورای انقلاب به شمار میآید. شهید بهشتی هر سهشنبه ساعت شش صبح با اعضای شورا جلسه داشت و بهرام قاسمی در این جلسات شرکت میکرد
روزهای پایانی منتهی به یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را سپری میکنیم، درحالیکه همه نگاهها به تحلیل و بررسی لیستهای انتخاباتی دوختهشده است.
مسعود رضایی مورخ و تحلیلگر مسائل تاریخی به واکاوی اتفاقات چند ماه اخیر و نقش سردار سلیمانی در نمایش جامعه انقلابی ایران و زنده بودن انقلاب اسلامی پرداخته است.
حجتالاسلام مسیح مهاجری میگوید: اصلاً تسخیر لانه جاسوسی حرکت علیه آمریکا بود ولی در واقع این یک حرکت علیه دولت موقت هم بود. علتش هم این بود که دولت موقت دلش میخواست با آمریکا رابطه خوبی داشته باشد.