سرویس حاشیه نگاری: احمد عزیزی همان شاعر مثنویسرای کشورمان است که توانست در این سبک، تحولی بزرگ ایجاد نماید و نام خود را به عنوان یکی از شاعران برجسته در دوره معاصر به ثبت برساند. اما بعد از آن که در سال 86 در اثر اختلالات کلیوی به حالت کما رفت، مورد بیتوجهی مدیران فرهنگی کشور قرار گرفت.
این در حالی بود که رهبری چندین بار از این شاعر بزرگ یاد کردند و به مدیران فرهنگی کشور در مورد پیگیری وضعیت درمانی این سرمایه ادبی کشور تاکید کردند، اما گویا مدیران و مسئولین فرهنگی کشور هنوز هم تصمیم ندارند که به این مطالبه رهبری پاسخ دهند.
زینب عزیزی، خواهر احمد عزیزی که وظیفه پرستاری از برادرش را شخصا برعهده گرفته است، در تازهترین گفتوگوی خود با تسنیم، با اشاره به ارسال نامهای به دفتر علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: مدیر کل اداره ارشاد استان کرمانشاه از من درخواست کرد که به منظور بررسی وضعیت و رفع مشکلات برادرم نامهای برای وزیر ارشاد بنویسم و در آن مشکلاتم را شرح دهم.
وی ادامه داد: مخارج و هزینههای درمان احمد زیاد شده و ما در این مدت یا مقروض میشویم و یا نمیتوانیم از عهده آنها بر بیاییم. در این مدت پاهای برادرم به دلیل نداشتن امکانات فیزیوتراپی تغییر شکل داده است؛ این در حالی است که اگر هزینههای درمان را داشتم این اتفاق نمیافتاد.
عزیزی به نامه و مشکلات دیگر اشاره کرد و یادآور شد: من قبلاً مشکلاتم را در زمان سفر رهبر معظم انقلاب به استان کرمانشاه با ایشان مطرح کردم و ایشان نیز تصریح به رفع این مشکلات از سوی مسئولان داشتند، اما تاکنون اقدامی انجام نشده است. امیدوارم که با ارسال این نامه وضعیت بهتری حاصل شود و گوشهای از مشکلات احمد رفع شود.
احمد عزیزی که در سال 37 در سرپل ذهاب به دنیا آمد، از جمله شاعران خوشقریحه در قطار شعر انقلاب است که تاکنون از او سرودههای بسیاری منتشر شده است که عمده آنها در موضوعات آیینی است. عزیزی در مثنوی صاحبسبک به شمار میرفت و توانست در مدتی مخاطبان خاص خود را نیز بیابد.