
به گزارش سرویس استانهای حلقهوصل، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر با بیان این مطلب، اردوهای جهادی را فرآیندی جهت کشف استعدادها، کسب تجربیات جدید و مسیری جهت خودسازی دانشجویان دانست و افزود: خداوند منان را شاکریم که بابی همچون جهاد در راه خود را برای ما باز نمود تا ریشه های محرومیت و فقر را بسوزانیم و لبخندی برلب یتیمان و امیدی در دل محرومان بپرورانیم.
حجت الله پارمان با بیان اینکه دانشجویان خلاق و علاقه مند در کنار دولت با نیت خدمتگزاری مشغول به فعالیت هستند گفت: یکی ازمهمترین اهداف حرکت های جهادی خدمت صادقانه و خالصانه به مناطق محروم است .
وی یادآور شد: تیم شناسایی این گروه جهادی خردادماه امسال به منظور شناسایی و آشنایی بیشتر با مشکلات مناطق محروم و کم برخورداراز امکانات رفاهی، اجتماعی در روستاهای دشتی، دشتستان، تنگستان بازدید به عمل آوردند.
مسئول گروه جهادی افسران ولایت اهداف حرکت های جهادی را آشنایی جوانان و دانشجویان با فرهنگ کار و تلاش و فعالیت های گروهی، کمک به سازندگی و خدمات رسانی به مناطق محروم ، آشنایی دانشجویان با پدیده فقر، اجرای طرح های فرهنگی، جهادی در مناطق محروم با رویکرد توانمندسازی محرومان منطقه نام برد و افزود: صد و پنجاه نفر از دانشجویان و بیست نفر از طلاب در این اردو حضور دارند که به سه گروه 12 روزه تقسیم شده اند.
پارمان در ادامه گفت: پس از آسیب شناسی و نیازسنجی های لازم 8 روستای( سرمک، دهوک، حنا شور)از توابع شهرستان دشتی از تاریخ3/5/94 ( روستای خاییز، بنیون، گشی) از شهرستان تنگستان درتاریخ94/5/15 ، ( روستای تنگ زرد بالا و درنگ) ازتوابع شهرستان دشتستان ازتاریخ 27/5/94جهت اعزام نیرو و انجام فعالیت های جهادی انتخاب شدند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر با بیان اینکه عرصه فعالیت های گروه جهادی افسران ولایت در 6 حوزه فرهنگی، عمرانی، آموزشی، بهداشتی و درمانی، ارتباط گیری موثر و مستمر با مسئولین در راستای حل مشکلات مناطق محروم است.
وی تاکید کرد: محوری ترین فعالیت های ما در زمینه فرهنگی است که در این راستا به برگزاری نماز جماعات، پخش فیلم های ارزشی و برگزاری حلقه های صالحین، آموزش آئین همسرداری و تربیت فرزند، سرکشی به منازل مستمندان، دیدار باخانواره شهداء اشاره کرد.
این فعال فرهنگی اظهار داشت : دانشجویان در زمینه های آموزشی، کلاس های احکام، آموزش قرآن کودکان و بزرگسالان، زبان انگلیسی، چرم دوزی، آموزش خیاطی، نهضت سوادآموزی، آموزش بهداشت بانوان، شیرینی پزی، پیش دبستانی و کامپیوتر آموزش های لازم را ارئه می دهند.
مسئول گروه جهادی افسران ولایت مشکلات رفاهی روستایان را برشمرد و تصریح کرد: عدم وجود فضای آموزشی مناسب، نوسانات ولتاژ برق، عدم پوشش شبکه تلفن همراه و شبکه های تلوزیونی داخلی از مهمترین مشکلات مردم روستاست.
پارمان در ادامه ازعدم وجود محیط های درمانی مجهز، نبود تابلوهای علائم جاده ای در طول مسیر روستاها و کمبود فضای آموزشی در مقطع راهنمایی و دبیرستان، عدم حضور روحانی و خانه عالم به عنوان عمده ترین محرومیت های این روستاها دانست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر از ساخت و ساز مساجد، تعمیر امامزادگان و حسینیه، نقاشی و دیوار نویسی مساجد، حسینیه ها و مدارس، احداث زمین های ورزشی، کمک به ساخت مسکن ایتام و مستمندان به عنوان فعالیت های عمرانی صورت گرفته نام برد.
وی انتظار مردم را از مسئولین با توجه به نامگذاری سال به نام دولت و ملت، همدلی و همزبانی را برشمرد و تصریح کرد: مسولین باید مشکلات مردم را جویا شوند و راهکارهای برای حل آنها ارائه و به وعده های خود عمل کرده که عمل نکردن به وعیدهای خود باعث رنجش خاطر و عدم اعتماد روستائیان به مسئولین شده است.
پارمان همکاری و هماهنگی مسئولین دانشگاه علمی کاربردی با این گروه جهادی را بسیار ضعیف دانست و تصریح کرد: ما انتظار بیشتری ازناحیه مسئولین دانشگاهی و دیگر نهادها جهت همکاری و تعاملات مستمر در حرکت های جهادی داشته ایم که در بسیاری از برنامه ها هیچگونه هم یاری با این گروه جهادی صورت نگرفت.
مسئول گروه جهادی افسران ولایت به بیانات مقام معظم رهبری در باب اقتصاد مقاومتی استناد کرد و خاطر نشان شد: راه مقابله با فشارهای دشمن اجرای اقتصاد مقاومتی است که این گروه جهادی در این راستا اقداماتی از جمله استفاده از مربیان و آموزش های فنی و حرفه ای جهت آموزش جوانان و حمایت از جوانان خلاق و کارآفرین روستا را در برنامه کار خود قرار داده است.