وی ادامه داد: باید کسانی را استیضاح کرد که تفکرشان اجازه شادی و نشاط به جامعه نداد.
ربیعی گفت : باید افرادی را استیضاح کرد که اجازه ندادند به شکل عزتمندانه و آبرومندانه، برجام به ثمر بنشیند. آنهایی که با بهانههای مضحک و پوچ مانند «دولت وقت میخواهد سرداران را تحویل خارجیها دهد» یک جامعه و یک ملت را در لیست سیاه FATF نگه داشتند. آنها را باید استیضاح کرد.وی در پایان تاکید کرد: با استیضاح همتی چه چیزی عاید کشور و جامعه خواهد شد؟
درباره یادداشت ربیعی چند نکته ضروری است:
یک: از برجسته ترین انتقادهایی که به آقای پزشکیان وارد است؛ اجازه بازگشت عناصر شکست خورده و بهانهجوی دولت روحانی است. به عبارت بهتر آقای رئیس جمهور ناخواسته با بازگرداندن نزدیکان روحانی، دولت سوم روحانی را تشکیل داده است که با بهانه جویی های امثال آقای ربیعی کشتههای کرونا به روزی 700 نفر رساندند یا آنکه دهه 90 را به دهه عقب ماندگی اقتصادی تبدیل کردند.
دو: ربیعی در حالی دوباره از FATF صحبت می کند که همین چند روز پیش ترامپ در یادداشت اجرایی خود نوشت: «وزیر خزانهداری باید اقدامات متقابل علیه ایران را در گروه ویژه اقدام مالی (FATF) حفظ کند، آستانههای مالکیت ذینفع را ارزیابی کند تا اطمینان حاصل شود که تحریمها تمام درآمدهای غیرقانونی احتمالی را از ایران سلب میکند».
آقای ربیعی مشخص کنند دستیار رئیس جمهور ایران هستند یا آمریکا؟
سه: ربیعی با همان ادبیات روحانی دوباره بحث برجام را پیش کشیده است در حالی که در زمان برجام رفتند، گفتند، خندیدند، راه رافتند، با دست باز امتیاز دادند، وعده نسیه گرفتند، سکههای طلا بین خودشان توزیع کردند و در نهایت اوباما همان برجام پر نقص را اجرایی نکرد و ترامپ بدون هیچ هزینه ای آن را پاره کرد. حال میخواهند به خیال خود آن شکستها را زیرکانه به گردن دیگران بیاندازند. جریان پرخسارتی که علی رغم حملات سابق خود به ترامپ و اعترافاتی که فیلمهای آنها موجود است، این بار با آمدن ترامپ به استقبال او رفتند و ذلیلانه برای مذاکره التماس میکردند.
رهبرانقلاب در ایام انتخابات ریاست جمهوری دولت چهاردهم خطاب به نامزدها تاکید کردند: «آن کسی که دلبسته آمریکا باشد و تصوّر کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود، او از ظرفیّتهای کشور استفاده نخواهد کرد، او خوب مدیریّت نخواهد کرد».