صد و بیست و یکمین شماره ماهنامه فرهنگی تشکیلاتی «حلقهوصل»، به بررسی فعالیتهای فلسطینی حلقههای میانی و بازخورد آنها در جامعه میپردازد.
«سرمقاله» این شماره، با عنوان «قضه مردانگیها و روایت نامردیها»، به بررسی قصه فلسطین و چگونگی روایت آن در جهان امروز میپردازد.
در پرونده «لعل» این شماره از نشریه «حلقه وصل» به معرفی 25 فعالیت مورد تقدیر در جایزه مردمی عصر جهاد بهصورت اینفوگرافیک و پاسخ به سوال چرا باید از فلسطین حمایت کنیم پرداخته ایم.
پرونده «رواق» که مباحث نظری حوزه فرهنگ را مورد بررسی قرار میدهد، به بهانه مسئله مهم و حساس «فلسطین» به نقش فعالان فرهنگی و در ایفای نقش خود در بحث مهم فلسطین پرداخته است. این پرونده در قالب یادداشتها و گفتارهایی از آقایان عزیزگل، علی اکبر براتی، دکتر وحید یامینپور، دکتر سعید جلیلی، محسن فضائلی، محمدمهدی فاطمی صدر و... به اهمیت و جایگاه «فلسطین» و نقش آن در فرهنگ و تمدن اسلامی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی را تشریح کرده است.
همچنین پرونده «گره» به بررسی چرایی منفعل بودن برخی افراد و نهادهای فرهنگی در تبیین مسئله فلسطین با گفتارهایی از هانی ایرانمنش و حجتالاسلام علی مهدیان پرداخته است.
«سرو» به عنوان پروندهای برای معرفی مجموعهها، چهرهها و محصولات برتر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، در این شماره به بهانه موضوع «فلسطین» به موسسات فعال در زمینههای مختلف فرهنگی با محوریت «فلسطین» رفته است. گفتگو با آقای عباس بازدار مسئول مدرسهفلسطین به همراه چند گفتار درباره فعالیت این موسسه در کنار گفتگوهایی با روحالله سلیمیفرد سرکار خانم مریم اشراقپور و آقای مهدی شاندیزی و چند تن از فعالان تربیتی مطالب این پرونده را تشکیل میدهد.
در پرونده «خلوص» به بازخوانی مصاحبهای خواندنی از شهید بهشتی در آذرماه 1359 با تیتر «راست میگویند شما سرمایهدار و انحصارطلب هستید؟» پرداختهایم.
صد و بیستم و یکمین شماره «حلقه وصل»، آذزماه 1403، در 62 صفحه، به دبیری سید رسول حسینی نواز و مدیرمسئولی و سردبیری صادق یزدانی منتشر شد.
علاقهمندان جهت تهیه این شماره و سایر شماره های نشریه فرهنگی تشکیلاتی «حلقه وصل» به آیدی ad_hvasl@ درپیامرسان بله ارتباط برقرار کنند.