
به گزارش حلقه وصل: این پروژه که سورکین آن را به نوعی دنبالهای بر فیلم «شبکه اجتماعی» دیوید فینچر میداند، افزایش حجم اطلاعات نادرست و هدفمند آنلاین را نقد کرده و عواملی که باعث شروع شورش ششم ژانویه بوده را مورد واکاوی قرار میدهد.
در ششم ژانویه ٢٠٢١ که روز برگزاری مراسم تشریفاتی تائید نتیجه آرای الکترال انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود، طرفداران ترامپ در اعتراض به پیروزی جو بایدن و آنچه آنان تقلب در انتخابات خواندند، به ساختمان کنگره در واشنگتن دیسی هجوم بردند که منجر به دخالت نیروهای امنیتی و درگیریهای شدید شد.
بر اساس گزارشها، حمله به کنگره ۹ قربانی، دهها زخمی و بیش از یک میلیارد و پانصدهزار دلار خسارت برجای گذاشت.
افبیآی حمله ششم ژانویه را «تروریسم داخلی» نامید. اداره تحقیقات فدرال آمریکا و نهادهای انتظامی به سراغ افراد حاضر در این حمله رفته و شروع به بازداشت آنها کردند. در حال حاضر صدها نفر از مهاجمان بازداشت شدهاند و تحت محاکمه قرار دارند.
سورکین در مصاحبه با پادکست بلونی مدعی شد که شبکه اجتماعی فیسبوک تأثیر مستقیمی روی شکلگیری خشونتهای ۶ ژانویه داشته است. «من فیسبوک را مقصر حوادث ۶ ژانویه میدانم.»
«فیسبوک الگوریتمها را به گونهای تنظیم کرده که تفرقهانگیزترین محتوای ممکن را ترویج دهد، زیرا تنها به این شکل میتواند تعامل را افزایش دهد. در فیسبوک باید تنش دائمی وجود داشته باشد.»
منابع نزدیک به سورکین گفتهاند که این پروژه هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد و زمان شروع تصویربرداری هنوز مشخص نیست.
او سالهاست که برای نگارش دنباله «شبکه اجتماعی» ایدهپردازی میکند و در سال ۲۰۲۰ گفته بود که قصد دارد «نیمه تاریک فیسبوک» را مورد کنکاش قرار دهد و اعلام کرده بود که قطعن این پروژه را با فینچر پیش خواهد برد. او همچنین در سال ۲۰۲۱ تایید کرد که داستانی برای روایت در اینباره روی میزش موجود است ولی اطلاعات بیشتری در موردش به رسانهها درز پیدا نکرده بود.
سورکین پیش از نگارش فیلمنامه و کارگردانی بیوگرافی لوسیل بال «ریکاردو بودن»، دو فیلم «بازی مالی» و «دادگاه شیکاگو هفت» را کارگردانی کرده بود.
این فیلمنامهنویس، تهیهکننده و نمایشنامهنویس آمریکایی بیشتر با نگارش فیلمنامههایی نظیر «چند مرد خوب»، «شبکه اجتماعی»، «مانیبال» و «جنگ چارلی ویلسون» شناخته میشود.