علی اکبر روحی گل خطمی مدیر کانون و مؤسسه شهید روحی در مشهد و مجری طرح فرهنگی چکامه و چهره به چهره با آسیبهای اجتماعی در محلات در خراسان رضوی به حلقه وصل گفت: این طرح با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان امور اجتماعی وزارت کشور و موسسه ترویج فعالیت های قرآنی، با هدف نقش آفرینی در پیشگیری از گسترش آسیب های اجتماعی در جامعه و با اتکا به فرمایشات مقام معظم رهبری اجرا شده است.
روحی افزود: در این دوره آموزشی، ۵۰۰ نفر از مربیان متقاضی شرکت در طرح چکامه و چهره به چهره با آسیبهای اجتماعی در محلات حضور دارند که به مدت چهار روز در محل پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان آموزشهای لازم را فرامی گیرند.
وی اظهار کرد: آموزشهای ارایه شده به مربیان متقاضی شرکت در این طرح که کارشناسان تربیتی و تبلیغی و حوزوی همه استانهای کشور هستند، پیرامون موضوعات نقش تربیت در کاهش آسیبهای اجتماعی، مهارتهای ارتباطی موثر، عفاف و حجاب، حوزه جوانی جمعیت، مهدویت، روشهای دعوت به نماز، کاهش آسیبهای اجتماعی در حوزه خانواده، زندگی و سبک زندگی حضرت رضا(ع) است که نزد اساتیدی از حوزه علمیه قم، مجلس شورای اسلامی و فرهیختگان مشهدی آموزش می بینند.
مجری طرح ملی چکامه در خراسان رضوی گفت: مربیان آموزش دیده در پایان دوره آموزشی مزبور پس از قبولی در آزمون مربوطه گواهی حضور در طرح چکامه را به دست می آورند و مسوولیت آموزش نوجوانان بین رده سنی ۱۵ تا ۲۰ سال در محلات را برعهده می گیرند.
شایان ذکر است؛ طرح تربیتی چهره به چهره از سال ۱۳۸۰ با پیشنهاد حجت الاسلام قرائتی به محضر مقام معظم رهبری از تهران با مشارکت کانونهای فرهنگی - هنری آغاز شد و امروز این طرح در ۳۰ استان کشور انجام می شود و تاکنون ۶ جلد کتاب در حوزه این طرح نوشته شده که مربیان از آن استفاده می کنند.