حلقه وصل: بهمناسبت روز جهانی خانواده و به پاس ارج نهادن به مقام والای شهدا و تکریم خانوادههای معظم ایشان، در دومین برنامه نهضت دیدار در سال ۱۴۰۱، تعدادی از اعضای سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان، روز گذشته ۲۵ اردیبهشت ماه با حضور در منزل شهیدان دانشجو سیدسعید خورسندی و بابک نوری هریس، دو شهید از دو نسل متفاوت اما با باورهای دینی، مذهبی و اسلامی مشترک که نشان از تربیت صحیح در خانواده اسلامی را دارد، از خانوادههای معظم آنان تجلیل نمودند.
شهید سیدسعید خورسندی؛ دانشجوی ساختمان و راهسازی
شهید خورسندی در سال ۱۳۴۷ در رشت به دنیا آمد و اخلاق نیک و بسیار پسندیدهای داشت و ضمن تحصیل در مدارج بالا، از کمک به والدین در منزل، غافل نمیشد. علاقه زیادی به ورزش و هنرهای دستی داشت. رعایت حجاب و شئونات اسلامی در زندگی اولویت اصلی او بود و با توجه به علاقه فراوان و روحیه انقلابی که دارا بوو به صورت داوطلبانه از طریق دانشگاه به جبهها اعزام شد. سرانجام این رزمنده دلاور اسلام و انقلاب در تاریخ ۱۲ خرداد ماه سال ۱۳۶۷ در جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
در بخشی از وصیت این شهید آمده است:
«حامی و پشتیبان انقلاب و نظام باشید و بدانید این راهی را که انتخابات کردهام با عشق و آگاهی تمام بود و افتخار میکنم که در چنین دورانی زندگی میکنم و مسیر درست را شناختم و البته برای رسیدن به درجه والای شهادت در راه خدا از هیچ امری کوتاهی نخواهم کرد».
شهید بابک نوری هریس؛ دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق
شهید بابک نوری هریس ۲۱ مهر ماه سال ۱۳۷۱ در رشت به دنیا آمد. در تحصیل بسیار باهوش بود و علاقه زیادی به گوشدادن خاطرات جبهه پدر داشت و برای یافتن پاسخ سوالات زیاد خود، دفتر خاطرات و آلبوم رزمندگان دفاع مقدس پدر که مملو از عکس شهدای والا مقام دفاع مقدس بود را بارها مرور کرد. به ظاهرش اهمیت میداد امام به باطنش بیشتر.
شهید نوری هریس اخبار سوریه را بهطور مداوم دنبال میکرد. در مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق پذیرفته شد، اما لحظهای از فکر دفاع از میهن و حرم حضرت زینب (س) غافل نبود. شش ماه پس از ثبت نام در ارتش منتظر ماند تا مجوز رفتنش را اخذ کرد. سرانجام در ۲۸ آبان ماه سال ۱۳۹۶ در منطقه البوکمال سوریه به دست تکفیریهای داعش به شهادت رسید.
در بخشی از وصیتنامه این شهید سرافراز اینگونه آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
اینجانب بابک نوری هریس فرزند محمد. به تو حسادت میکنند، تو مکن. تو را تکذیب میکنند، آرام باش. تو را میستایند، فریب مخور. تو را نکوهش میکنند، شکوه مکن. مردم از تو بد میگویند، اندوهگین مشو. همه مردم تو را نیک میخوانند، مسرور مباش... آنگاه از ما خواهی بود. حدیثی بود که همیشه در قلب من وجود داشت از (امام پنجم).
خدایا همیشه خواستم به چیزهایی که از آنها آگاه هستم، عمل کنم ولی در این دنیای فانی به قدری غرق گناه و آلودگی بودم که نمیدانم لیاقت قرب به خداوند را دارم یا نه؟ خدایا گناههای من را ببخش، اشتباهاتم را در رحمت و مغفرت خودت ببخش و تا وقتیکه مرا نبخشیدی از این دنیا مبر. تا وقتی که راهم راه حق هست مرا بمیران. خدایا کمکم کن تا در راه تو قدم بردارم و در راه تو جان بدهم».