به گزارش حلقه وصل به نقل از روابط عمومی حوزه هنری، دومین محفل شعر مصباح از سلسله برنامههای «نخستین کنگره ملی شعر مصباح»، بزرگداشت علامه محمدتقی مصباح یزدی همراه با رونمایی از فراخوان نخستین کنگره شعر مصباح (بزرگداشت علامه محمدتقی مصباح یزدی) در تالار سوره حوزه هنری دوشنبه ششم دی ماه ۱۴۰۰ با حضور علیرضا قزوه، سعید حدادیان و جمعی از شاعران آیینی برگزار شد.
برنامه با قرائت قرآن کریم و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران با سخنرانی مجری – کارشناس برنامه و خیر مقدم به مهمان و معرفی شاعران حاضر در محفل آغاز شد. در ادامه مجری درباره ویژگیهای شخصیتی آیت الله مصباح یزدی گفت: ایشان ابعاد ویژه ای در زندگی خود داشتند و از نگاه نافذ، بصیر و جزئی نگر ایشان باید حکایت شود. بسیاری از اشعاری که می شنویم مربوط به روزهای اول ارتحال مرحوم مصباح یزدی است که به صورت خودجوش نوشته شده و بسیاری از آنها هم مربوط به شب شعری بود که مقدمه ای برای کنگره شد و امیدوارم شاهد اختتامیه با شکوهی باشیم.
«سید محمد مهدی شفیعی» دبیر علمی کنگره شعر مصباح ضمن تشکر از همه اساتید و بزرگوران، شاعران و اهالی رسانه که برای جلسه علامه محمد تقی مصباح یزدی تشریف آوردند، گفت: آثار خوبی از یکی دو روز پس از رحلت ایشان تا همین اواخر در کارگاههای مختلف جمع آوری شد. به همین علت اعضای ستاد برزگداشت آیت الله مصباح یزدی به این نتیجه رسیدند در قالب یک گنگره می توان آثار را جمع آوری کرد. از امروز هم آثار دریافت آغاز میشود.
وی در مورد دو محفل شعر برگزار شده قبل از این گنگره گفت: دو محفل بود یکی در قم به میزبانی موسسه آیت الله مصباح و دومی در تهران به میزبانی حوزه هنری که با مراسم رونمایی همراه شد.
«سعید حدادیان» از شاعران برجسته این محفل گفت: برگزاری این برنامهها باعث می شود تا بسیاری از حرفهایی که در دل مانده بر قلم جاری شود. اگر این برنامهها نباشد چشمهها خشکیده میشود. امیدوارم این جلسه به عنوان نهضت تببین لبیکی به سخنان مقام معظم رهبری در ایام اربعین باشد.
در پایان «علیرضا قزوه» و شاعران به نوبت پس از قرائت ابیاتی در رثای حضرت صدیقه طاهره (س)، اشعار خود را در وصف آیت الله مصباح یزدی را خواندند.
لازم به ذکر است مراسم اختتامیه این کنگره به خاطر همزمانی ارتحال آیت الله مصباح یزدی با ایام فاطمیه و شهادت سردار سلیمانی، در اواسط بهمن ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد و «سید محمد مهدی شفیعی» دبیر علمی و «سید علی نقیب» دبیر اجرایی آن را به عهده دارند.