به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، در دیدار با سردار حمید حسام که عصر روز گذشته دهم اردیبهشت ماه صورت گرفت سردار مهدی ظفری مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان، سردار میرزا محمد سلگی و اعضای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و فعالان فرهنگی همدان حضور داشتند.
حمید حسام نویسنده نامآشنای این روزهای حوزه دفاع مقدس و تاریخ شفاهی جنگ است که اگر تلاشهای وی نبود، حقیقتاً رزمندگان گمنام استان همدان چون محمد سلگی و شهید علی خوش لفظ امروز همچنان در گمنامی به سر میبردند و از رشادتهای آنها در سالهای شور و حماسه خبری نبود.
حسام در این دیدار با اشاره به اینکه انسان وقتی در جایگاه توجه دیگران قرار میگیرد تا جایی که مقام معظم رهبری در وصف سردار میرزا محمد سلگی میفرمایند که اگر میتوانستم به همدان و برای دیدن ایشان میرفتم، اظهار داشت: همین سخنان مقام معظم رهبری سبب میشود که یک مسیر و سیلی از توجهات و اقبال جامعه عاشق به فرهنگ شهدا به یکباره به سمت ایشان سرازیر شود.
وی با بیان اینکه ما متعلق به یک نسل، عصر و دورهای هستیم که زیباترین آموزه و درس آنها این بود که تا جایی که ممکن است تلاش کنند کار کنند اما دیده نشوند، افزود: برخلاف امروز که در جامعه هنر و ادبیات دیده شدن یک مطلوب و ارزش است اما در روزگار دهه 60 در بین بچههای جبهه دیده نشدن یک آرمان بود.
حسام با تأکید بر اینکه اگر قدر سرمایههایی نظیر شهید همدانی را بدانیم چرا که این ظرفیتها تحولآفرینی دارند، ابراز کرد: استفاده از ظرفیتهایی نظیر سردار همدانی جامعه و جوان ما را معجزهآسا متحول میکند.
نویسنده کتاب «وقتی مهتاب گم شد» با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری با وجود تمام دردسرهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و غیره این اکسیر و کیمیای معجزه گونه دفاع مقدس را نسخه همه مشکلات میدانند، تأکید کرد: علت این است که همه زیبایی، خوبیها، معارف اسلامی و تحقق آیات الهی همه در دوران هشت سال دفاع مقدس وجود داشت.
حسام با بیان اینکه مقام معظم رهبری بعد از سردار حاج قاسم سلیمانی اولین کسانی که را که با واژه شهید زنده دفاع مقدس خطاب کردند شهید علی خوش لفظ و حاج میرزا رضا سلگی بود، تصریح کرد: این توجهات مقام معظم رهبری بار مسئولیت ما را سنگینتر و تعهد ما به این توجهات مقام معظم رهبری بیشتر میشود.
یاد آور می شود، عنوان چهره هنر انقلاب سال 96 به سردار حاج حمید حسام نویسنده خاطرات و زندگینامه شهید علی خوش لفظ تعلق گرفت. کتاب «وقتی مهتاب گم شد» خاطرات شهید علی خوش لفظ از دوران زندگی و حضورشان در هشت سال دفاع مقدس است.
وی در سال 1340 در همدان متولد شد جوانی خود را در جبهههای نبرد سپری کرد و همین مسئله باعث شد تا دفاع مقدس رویکرد اصلی حمید حسام در نوشتن و خلق آثارش باشد.
حمید حسام این چهره انقلابی را با کتاب هایی مثل «وقتی مهتاب گم شد»، «آب هرگز نمیمیرد»، «خداحافظ سالار»، «غواصها بوی نعنا میدهند»، «فقط غلامحسین باش»، «راز نگین سرخ»، و «دهلیز انتظار» میشناسند.